Следва

"Кралицата"

Заповядайте на изложба

На 30 Януари в Националната художествена галерия за чуждестранни изкуства се...

Events преди 17 години

На 30 Януари в Националната художествена галерия за чуждестранни изкуства се откри изложба, включваща колекция от около 130 авторски накита на група известни и утвърдени графици и скулптури от пталия.
Тук е Паула Крема, представяла свои творби в Антверпен, пстанбул, Анкара, Кайро, Сингапур, Тел Авив,...еклектичен автор, учредител на движението на Майсторите-артисти. Нейните бижута, изпълнени от седеф, перли и сребро, сигурни сме, няма да те оставят равнодушен.
Марко Ладола, участвал с изложби във всички големи европейски градове, а също и с проекти за марки като Swatch, Coca Cola, Illy, Numero Uno.
Умберто Мастрояни, Фаусто Мелотти, Пиетро Консагра, Джакомо Беневели, Алберто Гинцани, Алберто Джорджи, Анджело Риналди, Олга Финци, Биче Дерико, Марио Майоли, Анджело Боцола, Алба Лиска, Габриела Де Веки, Студио Сан Лоренцо, Лучо Фонтана, Умберто Мастрояни и Емилио Сканавино са също не по-малко известни и уважавани автори.
Просто не бива да оставиш тази изложба невидяна. След нея естествено ще пожелаеш да имаш някое от произведенията на италианското ювелирното изкуство... но те не се продават.
Могат само да заситят глада ти за естетична наслада, но в крайна сметка никой не те спира да си поръчаш нещо вдъхновено от тези артисти.

Изложбата продължава до 28 Февруари. НХГЧп е на ул. 19 Февруари 1.

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 4 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?