Следва

Режисьорът Явор Гърдев ще мотивира участници в конкурс за нови идеи на Johnnie Walker

News Екстаз в четвъртък: Джей Зи дизайнер на баскетболни екипи, Цветанов по-полезен, докато отсъства, Аштън и Деми пред раздяла

Както и да изглежда актрисата, поддържаща маниакално тялото си, разликата в годините все пак си казва думата...

Events преди 12 години

Аштън Къчър и Деми Мур -щастието се пропуква

Както и да изглежда актрисата, поддържаща маниакално тялото си, разликата в годините все пак си казва думата. Предполагаемата изневяра е материализирана в лицето на 21-годишна брюнетка, която се кълне, че след като дала телефона си на Аштън, те имали повече от приятелска среща. Миналата година той отново бе обвинен в същото, отново с жена на 21. Тогава той заяви, че списание Star не би трябвало да защитава свободата на словото, след като лъже.

Надали ще разберем истината, но все пак ни се иска да вярваме, че дори в Холивуд брак може да просъществува.

Вътрешният ни министър смята, че не е полезен докато е на работа



Ще оставим настрана разсъжденията дали това е така или не, но изказването му определено ни направи впечатление - докато е в годишен отпуск, той се счита за много по-полезен, отколкото ако присъства в качеството си на министър на мястото на събитията, в случая Катуница и всичко, което последва трагедията там. Той смята, че няма нужда да прекъсва почивката си.

Интересното е, че министър-председателят Бойко Борисов също не взима твърде присърце проблемите в страната - вчера той, откривайки нови два метра път, твърдо заяви, че той смята да гради държавата, пък другите ако искат, да я рушат.

Хю Джакман е пристрастен към спа-процедурите




И то не какви да е, ами „племенни” такива. Какво значи това? Значи, че той плаща 400 долара, за да бъде намазан с естествена глина, но не по цялото тяло, а на точки. Звучи странно и сигурно изглежда още по-странно, макар че Хю Джакман би бил повече от приятна гледка в какъвто и да е вид.

Всичко това се случва в специален спа-център в Австралия, от който актьорът дори притежава дял. Там той на воля практикува всякакви вдъхновени от туземците практики, включително специално разработена програма за тонус и релакс, която редува спане с танци.

Джей Зи ще става дизайнер на баскетболни екипи


Бъдещият баща на едно от най-глезените деца в света на звездите, ще даде воля на въображението си в името на една от най-големите си страсти – баскетбола. Рапърът, който не винаги е успявал да бъде еталон за стил (спомняме си дънковото яке с кожен елек, както и.. повечето от дрехите му), сега ще се опита да придаде такъв на отбора „Бруклин Нетс”, като им помогне да подобрят дизайна на екипите си.

Веднага си представихме много злато, блясък и кристали, но резултатът по-горе се оказа не толкова шокиращ. Разбира се, все пак златото присъства.
 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 3 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?