Следва

Най-вдъхновяващите цитати на Стив Джобс

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 10 – 16 октомври

През следващите дни вероятно няма да бъдеш доволен от себе си. И към света около теб със сигурност ще намериш...

Astro преди 12 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Разчитай на приятели!


През следващите дни вероятно няма да бъдеш доволен от себе си. И към света около теб със сигурност ще намериш много претенции. Звездите не те съветват да зацикляш върху отрицателните мисли и преживявания, тъй като това със сигурност ще се отрази на външния ти вид. Не забравяй, че съществуват приятели. Разбира се, сега не си в настроение да каниш вкъщи шумна компания, но задушевен разговор с близък човек със сигурност ще повдигне настроението ти.

Време е да преразгледаш любовния си роман. Настъпила е кулминация, която може да доведе или до раздяла, или към по-дълбоки и сериозни отношения. Енергията към промяна е присъща и в професионалната ти дейност. Въпреки това, в работата, разчитай единствено на разума, не се поддавай на емоции. Много поучителна за теб може да се превърне ситуация, свързана с представител на знака Риби. Извлечи от нея съответните изводи.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Нищо не се случва случайно!


Тази седмица може да разчиташ на силна подкрепа, а това ще се изрази като помощ от конкретни хора или неизвестни сили. Знаците на съдбата ще те заобикалят и това ще ти помогне да направиш правилния избор и да се увериш, че си на верния път. Добро самочувствие и увереност в собствените сили ще почувстваш към края на седмицата.
Времето е благоприятно за получаване на различни удоволствия – от морално удовлетворение до вкусна храна. Щастлив период и за любовни контакти.

Важно е да запазиш спокойствие. И - ако е възможно - тишина. Силните звуци ще дразнят твоите уши и нерви. Избягвай шумните места и компании, прекарвай повече време в уединение сред природата. И в никакъв случай не повишавай глас - да викаш сега е строго забранено.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Постоянна двойственост!


Може да изпаднеш в неловка ситуация – ще те тегли ту към един човек, ту към друг и много трудно ще избереш нечия страна, особено ако това касае чувства. Всъщност взимането на каквото и да е решение тази седмица ще бъде затруднено, поради същата двойственост. Имай предвид, че и двете възможности за теб са благоприятни – всяка една има своите плюсове, но не са изключени и недостатъци.

За да не затънеш в това неясно положение, довери се на сърцето си и действай интуитивно.

РАК 22.06 – 23.07

Временен тайм-аут!


Деловата активност намалява и въпреки факта, че работа имаш в изобилие, звездите те съветват да вземеш тайм-аут. След почивката с лекота ще наваксаш пропуснатото, при това може да разчиташ на помощ от Девите.

Благоприятен период за ремонти, почистване, преглед на съдържанието на шкафове и гардероби. Може да откриеш стари тайни, които ще те накарат да се усмихнеш. Опитай тази седмица да бъдеш по-мек, по-отстъпчив и внимателен към любимия човек. В петък, по-добре не планирай срещи, защото те може да не се осъществят, а обидата ще остане за дълго.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Невероятна среща!


Невероятна среща с човек, който някога си обичал и които все още не ти е безразличен, може да прерасне в нежен и чувствен роман. Ти си много общителен и излъчваш позитивна енергия, но има контакти, които са изключително неблагоприятни за теб сега - такива са с Раците и Везните.

Звездите препоръчват да съчетаваш професионалната си дейност със свободното време - хапвай в ресторанти, посети концерт или кино премиери. Непременно отдели един цял ден за себе си. Наспи се добре, вземи релаксираща вана, направи си маска за коса, лице и тяло. В общи линии СПА у дома.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Най-негативният знак на седмицата.

Бъди особено внимателен в личните дела и любовта. Внимавай с Лъвове, Водолеи и Oвни. Тъй като си доста консервативен, представители на изброените знаци в момента ще ти действат на нервите с прогресивните си възгледи относно живота (това не е обща прогноза за съвместимост, а тълкуване на планетарни конфигурации в момента).

Имай предвид, че в следващите няколко дни е малко вероятно близките да ти отделят толкова внимание, колкото ти се иска. Така че сега Звездите те съветват да не жалиш нито време, нито пари и да се поглезиш самостоятелно. Разходи се по магазините, купи си нови бижута, моден парфюм или забавен аксесоар - това със сигурност ще повдигне настроението ти. Вземи си карта за басейн – плуването не само ще прогони тъжните мисли, но също така ще ти даде възможност значително да подобриш физическата си форма.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Контрол над емоциите!


Ще трябва да оставиш чувствата и емоциите настрана. Ако искаш да получиш резултат от действията си, следва да взимаш решенията на трезва глава и всеки твой ход да е съобразен с това, което ти говори разума. Позицията ти, тази седмица, трябва да бъде балансирана и маневрена, за да очакваш добри резултати от свършената работа.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Романтични фантазии!

Романтични фантазии и стремеж към красота ще те направят невероятно умиротворен и дори уязвим. Това ще бъде забелязано само близките ти, а в работата си ще бъдеш целеустремен и амбициозен. Въпреки това, звездите не те съветват прекалено да „активничиш”, пази силите си за бъдещи постижения. Вероятни са доста успешни преговори и сключването на сътрудничество с Козирози.

Тази седмица трябва да прекарваш повече време с партньора си. Например, може заедно да погледате някой трилър. В стресови ситуации се освобождава доста адреналин, който често погрешно се смята за възбуда. Така че гледането на филма може да завърши с не по-малко увлекателна интимност.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Огледай се!


Не е необходимо да държиш до себе си хора, на които не можеш да разчиташ, или отношенията, които отдавна са изживяли себе си. Не афиширай много своите планове, особено пред Близнаци - те могат да ги направят обществено достояние.

Тази седмица по-добре не гледай към дрехи в тъмни цветове, в тях ще изглеждаш, най-малкото скучно. Звездите препоръчват да отдадеш предпочитание на ярките цветове и оригинални щампи. Именно те ще ти помогнат да привличаш вниманието и да си център на всяко събиране. Само не се увличай и не забравяй, че облеклото трябва не само да подчертае достойнствата, но и да скрие недостатъците.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Преразгледай възгледите си!

Необходимо е да преразгледаш своите възгледи за живота, света, отношенията с другите хора и себе си. Ако оставиш всичко както е и не промениш нищо в живота си, рискуваш да се замесиш в неблагоприятни ситуации. Преди всичко трябва да се промениш отвътре и след това ще се справиш с външните прояви.
Ако искаш да си здрав – бъди! Тази седмица е малко вероятно да се появи препятствие, което да не успееш да преодолееш. Лечебните и възстановителни мероприятия ще дадат отлични резултати. Ефективна ще бъде и борбата с вредните навици. Но и обратното - депресия, негативи, провокиране на конфликти с околните, ще доведе до заболяване.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Тъжна и депресираща седмица!

Нищо особено може да не се случи, но настроението ти ще бъде много потискащо. Ще си склонен да виждаш всичко в мрачни краски, така че трябва да се абстрахираш от ежедневните тревоги, за да не задълбочаваш лошото си настроение.

Отдели време за някое приятно занимание (четене на книги, медитация, самопознание), това ще ти позволи да се върнеш към нормалния живот и да си възвърнеш емоционалния фон. Скоро в живота ти всичко ще се нареди и светлина ще изпълни душата ти. Нов ден - нови преживявания!

РИБИ 20.02 – 20.03

Противоречия и сексуална енергия!


Вътрешните противоречия, които ще те измъчват тази седмица, най-добре е да споделяш с Телци. Те могат да те успокоят и да ти дадат ценни съвети.

Повишената сексуална енергия в този период, напълно ще преобрази личния ти живот и ще накара партньора ти да гледа на теб с други очи.

Момента е добър за инвестиране в собствената външност, а в работата може да се появи неочаквана алтернатива.
 



На снимката горе е една от любимите ни звездни представителки на зодия Везни, Гуен Стафни, чийто стил обожаваме. ВИЖ>>
 

More Astro