Следва

News Екстаз в сряда: Херцогиня Алба парира клюкарите, Глен Клоуз става мъж, Миша Бартън се снима с месо, Кейт Уинслет нападателна

News Екстаз във вторник: Борисов срещна Шварценегер, Мич Уайнхаус пише книга, Къртни Лав проговаря за Кърт, Аштън и Деми заедно

Вчера Борисов посети студията на „Ню Бояна Филм”, където се срещна с легендарния терминатор и бивш губернатор Арнолд Шварценегер....

Events преди 12 години

Премиерът срещна Арнолд Шварценегер

Вчера Борисов посети студията на „Ню Бояна Филм”, където се срещна с легендарния терминатор и бивш губернатор Арнолд Шварценегер. Актьорът специално прекъснал снимките, за да се срещне с видимо развълнувания премиер. Раните и охлузванията по лицето му са специален грим, а не резултат от управлението на Калифорния, както той сам се пошегувал.

Двамата си размениха комплименти, почести и мечове, като Шварценегер получи старинен револвер от Априлското въстание, връчен му от Вежди Рашидов, а Бойко Борисов се сдоби с оригинален мече от продукцията „Конан Варварина”. Часове по-късно той почти се сдоби и с почетно членство в Съюза на българските художници, а министърът на културата го сравни с Пикасо, тъй като през цялото време скицирал по време на заседанията. Обобщението е, че вчера бе един богат, поне на събития, ден за българската култура.

Къртни Лав споделя интимни подробности за Кърт Кобейн



В нова книга, разглеждаща най-революционните музикални клипове, променили облика на MTV, Къртни Лав, известна не само като вдовицата на Кърт Кобейн, но и като дама, изтъкана от емоционални и здравословни проблеми, споделя някои от най-интимните им моменти. Изненадващо, но откровенията й не са пошли и скандални, а просто лични, въпреки че засягат първата им нощ, прекарана заедно.„Лежахме заедно, след като точно бяхме правили секс за пръв път, когато по телевизията пуснаха новия им клип. Аз бързо станах и исках да се оттегля, понеже това беше неговият момент, той беше тотална звезда. Но той ме дръпна и прегърна, и тогава аз разбрах, че наистина ме иска в живота си”, споделя Къртни.

Определено се е успокоила след последното си интервю, в което заяви, че ако Къртвъзкръсне, без никакво съмнение тя лично ще го убие, за да отмъсти за това, че се е самоубил и ги е изоставил.

Деми Мур и Аштън Къчър няма да се разделят



След като наследникът на Чарли Шийн в сериала „Двама мъже и половина” бе нападнат от медиите с обвинението, че е изневерил на Деми с руса млада дама, и то не кога да е, а на шестата годишнина от сватбата им, двамата първо бяха забелязани заедно в Кабала център в Лос Анджелис, а после и на къмпинг, колкото и странно да звучи това.

Говорилите им не казват нищо по въпроса, но наскоро плъзна мълвата, че Деми твърдо е решена да се разведе с Аштън. Това вероятно доказва, че той действително се е поддал на изкушението, а не само че клюките и любопитството са дошли в повече на актрисата. Но, явно с помощта на религията и нощувките сред природата, актьорите все пак ще се опитат да запазат отношенията си.

Бащата на Ейми Уайнхаус ще напише всичко за дъщеря си



Мич Уайнхаус е сключил сделка с издател, според която той трябва да разкаже в пълни подробности живота на талантливата си дъщеря в книга. Тя ще излезе следващото лято и ще включва факти от детството й училищните години, началото на кариерата и, разбира се, безбройните й проблеми и пристрастености.

Хубавото е, че освен за очевидна печалба, Мич е решил да напише „Ейми, дъщеря ми” и с цел благотворителност. Голяма част от приходите ще идат във фондацията, помагаща на млади хора, зависими от наркотици и алкохол.
 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 седмица

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.