Следва

Нашият седмичен плeйлист

News Екстаз в петък: Обама се съмнява в чара на Саркози, Манекенка загуби договор заради Кадафи, Митьо Пищова с вафла

Романсът продължил цели четири години, а готовността на манекенката да сподели за него в интервю...

Events преди 12 години

Обама се съмнява в чара на Саркози

И ние не сме убедени в него, но важното е, че съпругата му, а и голяма част от французите, го намират за харизматичен. Явно не и Барак Обама, който, типично по американски, реши за секунда да загърби сериозността, каквато една среща на Г-20 предполага, и да отправи шеговит коментар към Саркози. Обама поздрави френският държавен глава и Карла Бруни с новородената им дъщеричка, като им пожела тя да наследи красотата на майка си, а не външния вид на баща си.

Не знаем доколко е уместна подобна забележка, но трябва да признаем, че има резон. Само времето ще покаже дали пожеланието ще се сбъдне.

Да спечелиш от чуждото нещастие



Оказва се, че доста клиники за ин витро у нас съветват двойките, които имат проблеми със забременяването, директно да преминат към скъпите процедури за изкуствено оплождане. Това, според специалисти, е честа практика, логично целяща чисто и просто да събере пари, тъй като, както знаем, ин витрото е изключително скъпо. В повечето случаи е необходимо лечение на мъжкото безплодие – също толкова срещна проблем, колкото женското, което излиза далеч по-евтино и понякога е единствената стъпка към желаното поколение.

Доста мъже реално предпочитат да дадат огромните суми, само и само да не се лекуват, но ние се надяваме, че скоро тези порочни схеми ще спрат, чрез назначаването на външни специалисти във всяка частна клиника.

Модел загуби договор заради Кадафи



Италианката Ванеса Хеслър, участвала в реклами на l’Oreal, ревюта на Armani и Calvin Klein, е поддържала връзка с петия син на Муамар Кадафи – Мутасим, който бе убит в същия ден като баща си. Романсът продължил цели четири години, а готовността на манекенката да сподели за него в интервю, наричайки го „красива любовна история”, й коства доста солиден договор с немската телекомуникационна компания Hansenet GmbH. Ванеса смята либийския клан за съвсем нормален и се кълне, че не е имала никакъв контакт с Мутасим от началото на драматичните събития в арабската държава, но страстта, коятосподеляли, била изключително голяма.

От компанията съобщиха, че личният живот на Ванеса не ги засяга, но това да продължат ангажиментите си с нея, означава да приемат отношението й към либийския конфликт – нещо, което не можели да си позволят.

Да схрускаме Митьо Пищова


Пълният съблазнител, който не спира да се хвали с безбройните си похождения и смята сдържаността за най-долен порок, явно най-сетне е разбрал, че апетитите към него са единствено и само имагинерни, затова и е решил да възбуди чисто физическия глад на жените. Новата вафла, наречена „Жакузи с ман’кенки” ще е най-обикновена на вкус, тъй като, според самия Пищов, името му било достатъчно, за да бъде тя тотален пазарен хит.

Опаковката говори сама за себе си, или направо крещи, така че със сигурност ще се сдобием с този маркетингов куриоз в момента, в който се появи на пазара.
 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 5 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?