Намали кафето, за да увеличиш силите си

Не можем без кафе и не познаваме почти никой, който да успява да понесе лишения от кофеин живот с лекота и без раздразнение.

Не можем без кафе и не познаваме почти никой, който да успява да понесе лишения от кофеин живот с лекота и без раздразнение. Но истината е, че тъкмо раздразнението е един от страничните ефекти от прекаляването с любимата ни напитка. Когато прибавим и главоболието, спадовете в енергията и настроението, неспокойния сън, стигаме до драматичния извод, че на кафето трябва да се намери сигурен и приятен заместител.

Не бихме се отказали от сутрешната си ароматна чаша, която, освен друго, притежава и силата на ритуал, но за остатъка от деня е по-добре да разчитаме на други източници на енергия. По този начин ще спасим тялото и кожата си от дехидратация, а усмивката си – от обезцветяване. Защото нито една избелваща паста (или процедура) не се връзва със системното пиене на кафява и боядисваща течност.

Коментари: 4

Елена (2011/11/22 / 13:32)
silent_hope, най-накрая някой да им го преведе, благодаря ти, щото и аз се изнервям да си призная.
S
silent_hope (2011/11/22 / 12:06)
Еми който не пие кафе да не чете статията, заглавието е достатъчно ясно.
V
Vesster (2011/11/21 / 16:36)
Аз също не пия кафе и не мисля, че съм раздразнителна...поне едва ли липсата на кафе е причината. Сутрин съм си екстра без кафе!
E
ekusheva (2011/11/21 / 15:27)
От къде на къде "да не можем без кафе'"? Та аз не пия кафе и съм си ок. Недейте да генерализирате, моля!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.