Следва

Пълнени картофи с лук и сирена

Търсим едно специално момиче. Ще я познаем по червената кутия с вкусни сладки и късмети. Ао си ти, пиши ни!

Тя дойде с приятелка лично в офиса на ViewSofia и ни подари една прекрасна червена кутия, пълна със сладки...

Food преди 12 години

Скъпи наши верни (по)читатели,

бяхме дълбоко трогнати от всички ваши жестове на внимание, любов и грижа във вид на всевъзможни подаръци. Обръщаме се към всички вас с напомняне, че днес е крайният срок за всякакви идеи като пожелание за нашия 5-ти рожден ден и имате последни няколко часа за реализирането им.

Впечатлени от повечето ви изненади, сме почти готови да раздадем с пълно сърце подаръците, но преди това издирваме едно специално момиче, което много бихме искали да наградим.

Тя дойде с приятелка лично в офиса на ViewSofia и ни подари една прекрасна червена кутия, пълна със сладки.

Отгоре на капака й има малка свещичка и няколко червени послания – символ на нейната любов към нас. Ние също изпитваме топли чувства към нея, но за съжаление не е оставила координатите си и ще я разпознаем само, ако ни изпрати подсказка какви са съставките на така вкусните й сладки и какво пише на тях. Чакаме това тайнствено момиче възможно най-скоро да изпрати координатите си и отговора на въпроса ни към нея на познатия e-mail: [email protected], a празничният [email protected] ще бъде отворен до 12.00 часа, добре де, 09.00 сутринта на 1 февруари, за последни творчески честитки и изненади.

И за финал искаме да предупредим всички печеливши, че ги очакваме лично да пристигнат при нас в офиса, за да обменим симпатиите си на живо и да им подарим лично наградите. Гответе се за голямото пътуване!

Пожелаваме ви много късмет, а утре ще раздадем любовта си в подаръци. Дерзайте и очаквайте печелившите най-отдадени фенове на ViewSofia!
 

More from View Sofia

More Food