Следва

Световният шампион и укротител на Златките - Багата беше намушкан с нож. Все още с риск за живота!

Втори сезон на "Пътят към короната" по TV7

Претендентките за титлата "Мис България 2012" ще преминат през серия задачи от менторите на конкурса с фокус не само върху физическата, но и върху душевната красота на претендентките. 

Events преди 12 години


Риалити форматът "Пътят към короната" стартира на 3 март (четвъртък) в националния ефир на TV7. Съревнованието за короната зрителите ще гледат в продължение на два месеца всеки вторник, четвъртък и събота от 20:45.

Претендентките за титлата "Мис България 2012" ще преминат през серия задачи от менторите на конкурса с фокус не само върху физическата, но и върху душевната красота на претендентките.

TV7 и продуцентите от !no frame media ще предложат седмични епизоди, чрез които зрителите да проследяват развитието и подготовката на момичетата, а в съботната вечер в коментарното студио ще участват известни личности и специалисти, които да коментират действията на всяка една от кандидатките за короната.

Мис България 2011 Ваня Пенева изненада журито и записалите се за участие в конкурса за красота "Мис България 2012", като изненадващо се яви на кастинга. Ваня застана пред звездното жури, за да разбере на какви неудобни въпроси са подложени претендентките за нейната корона. Красавица номер едно за годината се пошегува, че е готова да замени старата си корона за нова. Тя апелира към журито да е по-снизходително към момичетата, но също така да подберат най-достойната за титлата.

Ваня даде съвети на развълнуваните момичета как да се държат и на какво да наблегнат в разговора си с журито. Тя им пожела успех и им каза, че ще ги подкрепя до финала, като винаги могат да се съветват с нея.

Гледайте "Пътят към короната", втори сезон, всеки вторник, четвърък и събота, 20:45!

 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 6 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.