Следва

Отиде си Дим Дуков!

Ума Търман ще става мама за трети път

Новината за бременността на 41-годишната блондинка бе потвърдена от мениджъра на актрисата Джейсън Уейнбърг...

People of art преди 12 години
Ума Търман очаква третото си дете.
 
Новината за бременността на 41-годишната блондинка бе потвърдена от мениджъра на актрисата Джейсън Уейнбърг пред MailOnline.
 
 
За бременността на Ума се заговори, след като тя посети ревю на Tommy Hilfiger по време на Седмицата на модата в Ню Йорк този месец, облечена в широки торбести дрехи. Актрисата, която е известна с привързаността си към елегантни и тесни рокли, веднага направила впечатление с неприсъщия си тоалет.
  
Ума и Бюсън са заедно от 2009 г., но след кратка раздяла в началото на тази година те пак се събраха. Ума споделя в интервю за Харпърс Базар, че никога не е била по-щастлива от сега, а близки около двойката разкриват, че двамата наистина изглеждат развълнувани от новината за бременността й.
 
"Тя е много развълнувана. Щастлива е и остават само няколко месеца до голямото събитие. Тя трябва да роди в края на лятото", казва запознатият източник.
 
Звездата от „Убий, Бил“ (2003) вече има две деца - 13-годишна дъщеря Мая и 10-годишен син Левон от бившия си съпруг Итън Хоук, с когото бяха женени от 1998-ма до 2003-та.. Това ще е първото й дете от новия й приятел – бизнесмена Арпад Бюсън.
 
Търман, беше омъжена за актьора Итън Хоук в продължение на пет години.
 
Бюсън също има две деца, Арпад Флин Александър Бюсън и Аврелий Сай Андреа Бюсън, от бившата си приятелка - австралийския супермодел Ел Макферсън.
 
 

Голямото семейство на Ума Търман и Арпад Бюсън

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра