Следва

Сладко пиле с мед и портокал

Седмичен ХОРОСКОП - 5 - 11 март

Започва интересна, но изпълнена с главоболия седмица. Желателно е да не проявяваш бурно изпълващите те...

Astro преди 12 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Започва интересна, но изпълнена с главоболия седмица. Желателно е да не проявяваш бурно изпълващите те чувства, тъй като това може да не се хареса на някои твои познати. Постарай се да не провокираш излишни сплетни за собствената си особа – прояви дисциплинираност и съсредоточеност.

В събота ще почувстваш прилив на енергия, но внимавай и не надценявай силите си. Имай предвид, че освен твоите принципи, партньорът ти също има определени възгледи за живота и с тях е нужно да се съобразиш. Ориентирай се добре в чувствата си, тъй като съдбата може да те накара да избираш и тогава опирайки се на тях, ще ти се наложи да вземеш сериозно решение.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Съмнението е стъпка към мъдростта, но е на две стъпки от действието. На преден план сега излиза твоето лично благополучие, твоята душа. Специални събития няма да се случат, но тези седем дни са дадени, за да преобърнеш вътрешния си свят, да си спомниш миналото, да се обновиш и промениш бъдещето си.

Нуждаеш се от нови преживявания, а за емоционалното ти състояние е полезно да гледаш филми на ужасите или да преминеш психологически тестове. Трябва да изследваш себе си: да си спомниш събития от детството, миналото, да изследваш причинно-следствени връзки.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Тези седем дни са благоприятни за всякакви взаимодействия с други хора. Лесно ще водиш преговори, ще създаваш нужните връзки. Средата на седмицата е особено благоприятна за романтични срещи. Опитай се в същото време да не се претоварваш с различни проблеми, отдели време за почивка или без да бързаш сложи делата си в ред.

През втората половина на седмицата може да започнеш да измисляш собствени пречки и допълнителни задачи. Не си заслужава да се фокусираш върху малки и незначителни събития.

РАК 22.06 – 23.07

Тази седмица трябва да бъде комбинация от духовно и земно: да правиш пари и да вярваш в Бога, да хапваш вкусно и да споделяш излишъка с нуждаещите се, да си състрадателен и да се бориш за истината. Ако клониш само към земното - пари, кариера, дом и семейство – звездите няма да ти позволят да живееш в мир, ще носят неприятности и провали. Разбирането, че парите са "слуги на Бога", колкото и странно да звучи, ще ти даде добри доходи тази седмица (дори и в чуждестранна валута).

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Бъди спокоен и уравновесен, опитай се да бъдеш хармонична личност. Въпреки, че си в период на противоречия между собствения си имидж и твоята същност, между това, което искаш да представиш и това кой си в действителност. Сега в живота ти може да възникнат трудности и проблеми, ще отхвърляш неща, които не са ти по силите.

Преди да извършиш някакво действие е желателно внимателно да прецениш всички "за" и "против"; за да избегнеш случаите, от които после ще се срамуваш. Обърни внимание на собственото си здраве – възможно е рязко изостряне на хронични заболявания или наранявания на краката. Събитията, случващи се сега в живота ти, ще те подикват към решителни действия, но по-добре е да отложиш всичко за почивните дни или за следващата седмица.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Тази седмица може да узнаеш нещо за бъдещето си. За теб настъпва мистичен, символичен период, когато трябва да обръщаш внимание на знаците, сънищата, суеверията. В началото на седмица ще получиш знак, указващ събитие, което може се случи в рамките на следващите две седмици. За твоя знак това е една от най-добрите седмици в годината за извършване на различни ритуали – сватбени или свързани с вярата. Може да потърсиш помощ от твоя съпруг (съпруга), водеща до откровения, които ще ти помогнат и ще те избавят от всички неприятности. Ако си невярващ, сега може да преразгледаш своите възгледи и да промениш позицията си.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Има много фактори, които изцяло ще разкрият твоята индивидуалност. Възможно е сега да имаш полза от отношения с Телец. Везните са изключително нестабилен знак, той се люшка от една страна на друга, докато не открие притегателен център. Но ако те притиснат в ъгъла и поставят проблема пред теб, ще трябва да го решиш по най-бързия начин. Не се оплаквай на другите за състоянието си и не търси състрадание.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

В този период не трябва да очакваш някакви ярки събития, но твоите бъдещи планове (включително мечти) ще започнат да се очертават по-ясно.

В личен план, тази седмица, може да наблюдаваш раздвояване на личността си. Едната част от твоето „Аз” ще те тласка към всевъзможни любовни авантюри, а другата няма да се нуждае от нищо – ще иска да поспи и да погледа TV. Ако сърцето ти е заето, не си заслужава да взимаш присърце капризите на любимия човек – той е такъв какъвто е и не можеш да го промениш. По-лесно ще промениш себе си и своя мироглед. Може би причината за проблемите се крие в поведението ти.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12


Време е да се заемеш с фигурата си! Използвай метода на разделното хранене, премини на вегетарианска диета. Купи си спортен екип и бягай сутрин – въздух, настроение, попътен вятър и сваляне на килограми. Грижи се за здравето си, но всичко трябва да се случва просто и лесно, без лекарства, глад и главоболие.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Бъди внимателен в личните дела и любовта. В този период не очаквай от роднини и близки думи на благодарност, обратното може да се окажат твърде "крайни." Важна роля за теб ще изиграят качества като бърза реакция и ловкост: ще е важно навреме да избягваш удара. Опитай се да правиш всичко бързо, да не зацикляш върху проблемите. Не забравяй, че "най-добрата защита е нападението!" Парирай всяка нападка.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02


Вземи нещата в свои ръце. Имаш уникалната възможност да започнеш нов бизнес или нови отношения, да промениш живота си или активно да се придвижиш напред по начертан от по-рано път. В много области, но най-вече в материалната, за теб тази седмица ще бъде благоприятна. Трябва също да имаш предвид, че успехът ти зависи изцяло от теб самия.

Ако решиш в този период да не правиш нищо и да оставиш всичко както си е, то ще остане именно така. Сега си освободен от влиянието на съдбата и други външни фактори, и си свободен сам за себе си да избираш своя път.

РИБИ 20.02 – 20.03

Рибите сега са щедри и щастливи. По принцип обичат пролетта, стават по-красиви и започват просто да излъчват красота. Каквото и да замислиш, всичко ще се получава от само себе си. Така, че възползвай се от момента – не се знае кога пак ще се създадат толкова благоприятни обстоятелства. Може да се решиш на смели експерименти – нова прическа, ярък цвят на косата или екстравагантен макиаж.

Всичко ще ти отива – изобщо не се страхувай и смело експериментирай! Единственото предупреждение – не прекалявай с храната, въпреки, че ще ти се иска да опиташ от всичко. А в личен план не разваляй вълшебния свят на щастието с излишната си взискателност и прагматизъм – любимият човек се старае от цялото си сърце.
 
Тя е с IQ 148, на 10 март ще стане на 54 години, а все още е толкова секси, колкото в трилъра с Майкъл Дъглас "Първичен инстинкт", откъдето всъщност става и известна. Винаги руса, винаги пълна с еротичен заряд Шарън Стоун все така великолепна.

 

More Astro