Следва

Следобедно четиво: "Смъртта е непотвърден слух" от Емир Кустурица

Опитоми динозавър от National Geographic Channel в Mall of Sofia

Докато се разхождаш в мола, ще можеш безплатно да се изстреляш на експедиция до далечна планета, да погалиш динозавър и дори да поемеш контрола над гръмотевична буря.

Movies & TV преди 12 години

Знаем, че и ти като нас обичаш невероятните документални филми на National Geographic Channel. Днес обаче ти предлагаме едно преживяване, което със сигурност не си изпитвал досега и е единствено по рода си, а и няма нищо общо с безучастното гледане на екрана.

От осми март до неделя National Geographic Channel събира дигиталния и реалния свят на 10 квадратни метра в София. Документалният канал представя за първи път в България своя т.нар. Augmented Reality Tour.
У нас технологията придобива популярност като увеличена, разширена или добавена реалност. Свързването на компютърна графика, 3D анимация и аудио с реалния свят ти дава възможност да видиш себе си в друга действителност. Докато се разхождаш в мола, ще можеш безплатно да се изстреляш на експедиция до далечна планета, да погалиш динозавър и дори да поемеш контрола над гръмотевична буря.
Специалната разбаротка на NGC „Това сме ние” и британската дигитална компания Appshaker вече превзе най-глемите търговски центрове в Унгария, Кувейт и Франция.
Тук обаче за първи път тя е интерактивна – анимираните обекти „разпознават” движенията на посетителите. Така всеки има свое лично преживяване и своя уникална снимка с героите на National Geographic, която може да публикува още на място.
„Дигиталното събитие идва в България заедно с обновяването на канала”, обясни изпълнителният директор на Фокс Инт.Ченълс в България Красимир Николов. През март най-гледаният документален канал у нас ще промени опаковката и програмата си.
Няма да си простиш, ако пропуснеш едно такова незабравимо преживяване, и то абсолютно безплатно. Вземи всичките си приятели и се впусни в приключението.


 

More Movies & TV