Следва

Невидимият грим. Толкова просто, толкова красиво!

Висш пилотаж - нокти в рамка

Напоследък доста си говорим за лакове, лакиране и всякакви хватки, за да изглежда маникюра ни съвършен...

Nails преди 12 години

Напоследък доста си говорим за лакове, лакиране и всякакви хватки, за да изглежда маникюра ни съвършен.
От неоновите цветове, през вариантите за дълготрайност на лака през лака с ефект на хайвер до обикновените цветове, модерни в сезона.

Но поради факта, че разни майстори и майсторици продължават да творят буквално чудеса върху ръцете си, днес решихме да покажем още едно маникюрно достижение.

Безпогрешни бели нокти в черна рамка /виж Тенденция # 6/

Какво изящество, си помислихме най-отнапред. Леле, как се прави това, си помислихме на второ четене. И действително, на пръв поглед така лакираните нокти са изумително красиви, нетрадиционни и секси. Обаче, деликатната рамка се намира точно до кожичките, които пък са най-чувствителното място на нокътя и с израстването си, а и с израстването на нокътната плочка, цялото това произведение би се изместило нагоре и в това не би имало нищо лошо, ако за направата на това чудо не се изисква истински висш пилотаж, много проба-грешка нерви и направо мъчение.

Как ти се струва на теб - признавайки като нас красотата на този черно-бял маникюр, би ли се опитала да я постигнеш или все пак ще избереш по-лесните, макар и не толкова ефектни начини за лакиране?
 

 

More Nails