Алессандра Мастронарди - коя е тя?

Името й звучи като канцонета в нежните уши на италианците, откакто бе избрана от самия Уди Алън да изиграе...

Името й звучи като канцонета в нежните уши на италианците, откакто бе избрана от самия Уди Алън да изиграе една от ролите в най-новия му филм - На Рим с любов /А Roma con amore/.

Заглавието е премиерно за европейските екрани от 20-ти този месец, а Алессандра е на прага на световната си кариера, която обикновено се гарантира в 105% от случаите при работата с големия режисьор.

Родена преди 26 години, Мастронарди живее в Рим от 5-годишна и, в интерес на истината, има много роли, основно в телевизията, откъдето по всяка вероятност тръгва и интересът на Алън.

Типична италианска хубавица, но без фаталността на красавици като Моника Белучи или по-отдавнашната София Лорен, а с нежно момичешко излъчване и прекрасна усмивка, което не пречи да е смятана за една от сексапилните актриси на Апенините. Алессандра има сесии за GQ, снимана е постоянно и определено можем да кажем, че е вероятно най-голямата надежда на италианското кино в момента.

На нас ни напомня по нещо на Одри Тоту, французойката, която побърка света с почти инфантилното си, но много заразяващо екранно присъствие /припомнете си само "Амели Пулен"/, но по нещо ни прилича и на нашата Радина Кърджилова.

От което се подсещаме, че Уди Алън отдавна не е правил филм с български артисти /или май беше никога/, та му е време.


Кадър от филма "На Рим с Любов"

Междувременно очакваме да видим италианката с красиво лице на екран, защото няма начин да объркаме - с този режисьор филмът вероятно е шедьовър. Прибавяме към неговото име и тези на Пенелопе Круз, Роберто Бенини и Алек Болдуин в "На Рим с любов" и признаваме - направо откачаме от нетърпение.
 

Коментари: 2

V
Vanko3 (2012/04/20 / 11:36)
Калиста, много беше хубав филма, защо не ти е харесал, не знам. Имаше много фантазия, много прелест в него.
K
Kalista (2012/04/19 / 00:29)
Всъщност последният му филм (Midnight in Paris) беше доста слаб.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia