Следва

Ивайло Захариев се ожени и замина "под прикритие" в Малта

Том Круз ще го раздава рок звезда

Толкова отдавна не бяхме мяркали образа на Том Круз начело на някое списание, че появявата му на на корицата на W беше наистина приятна изненада за нас...

People of art преди 11 години

Толкова отдавна не бяхме мяркали образа на Том Круз начело на някое списание, че появявата му на на корицата на W беше наистина приятна изненада за нас.


Единственото, което ни притеснява в този момент е това, че ще вземем да свикнем отпред на любимите ни издания да има горещи, секси мъже. Защото сигурно вече сте разбрали, че корицата на сп. ELLE за юни е поверена не на кой да е, а на Дейвид Бекъм по случай неговия 37-ми рожден ден.

За никого не е новина, че Бекъм и Том Круз имат силна "приятелска връзка" и следващия месец случайно или не те пряко ще се конкурират от първите страници на две от най-продаваните издания.  

Но докато Дейвид е сам на корицата, то Круз е подкрепен от двете очароваелни блондинки - Abbey Lee Kershaw и Edita Vilkeviciute и е в ролята на истинска рок звезда.
 

Разбира се, това си има обяснение и то е новият филм на актьора "Rock of Ages". Холивудската звезда ще се превъплъти в ролята на рок звезда от 80-те и освен че ще се разхожда в типичните за времето кожени панталонки, той ще участва и в саундтрака, изпълнявайки хитови парчета на Def Leppard, Bon Jovi, Guns N' Roses.

Филмът е адаптация на едноименния мюзикъл и в него ще вземат участие още редица звезди. Ще можем да видим сред тях Ръсел Бранд, Катрин Зита Джоунс, Алек Болдуин и Мери Джей Блайдж. 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра