Следва

Христо Шопов с награда за мъжка роля в Париж

Директно от PR-a: Модели по бельо вадят от отшелничество Румънеца и Енчев

Изпълнителите на "Пипни ме тук" се оказаха любимци не само на публиката, но и на предизвикателните модели на ...

People of art преди 11 години

Връщаме добрата стара рубрика, защото тази седмица определено имаме първенец сред PR-текстовете. За какво разказва той и каква е неговата стойност, чети надолу в текста, автентичен като египетските пирамиди: 

След 6-месечно отшелничество, на което се подложи семейната поливнка от дуета Румънеца и Енчев, дуетът се върна триумфално в светския ни живот с концерт на най-актуалната сцена за поп и рокмузика у нас - Fashion Hall Кулата.

Изпълнителите на "Пипни ме тук" се оказаха любимци не само на публиката, но и на предизвикателните модели на "Визаж", които дефилираха по бельо същата вечер и бяха амбицирани не само да "пипнат", но и да гушнат рапзвездите. От което се възползваха зад сцената в препълненото заведение.

В купона на сцената се включиха и балет „Магия“ , DJ Mishev и DJ Paffy, Звездните вечери във Fashion Hall продължават и този петък, когато ще бъде даден старт на абитуриентските балове с концерт на носителката на десетки музикални награди Мария Илиева, а на пулта застава младата надежда не само на българската, но и на европейската сцена DJ Diass.





Абитуриентската еуфория продължава и в събота, когато рапърите Устата и Сто кила, със специалното участие на DJ Теди Джорджо ще качат адреналина на гостите.





Партитата ще се излъчват на живо в интернет на адрес: www.ibvmusic.com link – Fashion Hall.

Текст и снимки: Fashion Hall

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра