Следва

Григор Димитров излиза с Никол Шерцингер

Рисувани мустаци и много здравословни коктейли на традиционно Movember парти

На 19 ноември, от 20:00 часа, в бар "Спутник“ ще се състои традиционното за месец ноември Movember парти...

Events преди 8 години

На 19 ноември, от 20:00 часа, в бар "Спутник“ ще се състои традиционното за месец ноември Movember парти. Докато гостите се наслаждават на приятната обстановка на нетрадиционния и атрактивен коктейл бар, ще опитат и от специално направени за случая питиета. Коктейлите ще носят името Movember и ще съдържат съставки, които са полезни за простатата - сироп от пчелен прашец, мента и магданоз, съчетани с фреш от грейпфрут и титос водка (100% царевична) . Освен чрез "лечебните си съставки“, питието е свързано с каузата и по друг начин - 30% от сумата за всеки коктейл ще бъдат отделени за превенция на рак на простатата и подпомагане на лечението на заболяването.

Сред гостите са поканени и популярни мъже, които с пуснат мустак да подкрепят Movember. Сред тях са Румънеца и Енчев, които тази година са ново попълнение в плеядата от известни личности, които подкрепят каузата. Поканени са още композиторът Ценко Минкин, Влади Въргала и много други.
За да бъде изпълнена традицията на всяко Movember парти, ще се рисуват и лепят мустаци на всеки, който си няма, без значение от половата принадлежност.

Movember е част от световната инициативата, в която се включват - „БГ татко“ и „Movember България“, чиято цел е да се обърне по-сериозно внимание на най-честите заболявания при мъжете и по-специално на рак на простата.

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 ден

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.