Следва

Петте любими парчета на Теди Кацарова

Дарина Павлова посрещна 49-тия си рожден ден в компанията на Берлускони

Красивата любителка на лукса беше поканила "каймакът" на римския елит в шикозния си апартамент и заедно с бившият италиански премиер Силвио Берлускони, който пристигна още в началото на вечерта, посрещнаха пристигащите гости...

 

People of art преди 11 години

120 отбрани личности от средите на италианския шоубизнес и финансите вдигнаха тост за рождения ден на Дарина Павлова в сряда вечерта.


Красивата любителка на лукса беше поканила "каймакът" на римския елит в шикозния си апартамент и заедно с бившият италиански премиер Силвио Берлускони, който пристигна още в началото на вечерта, посрещнаха пристигащите гости.


Вдовицата на убития през 2003 г. Илия Павлов демонстрира страхотна форма и беше подчертала фигурата си с блестяща златиста рокля. Усмивката не слезе от лицето и почти през цялата вечер и тя видимо се забавляваше в компанията на Берлускони.
 

Силвио беше и първият, който я поздрави в полунощ след разрязването на огромната торта.




Веднага след като благодари за получените поздравления, Дарина каза, че мислите й са насочени най-вече към жертвите на земетресението в Северна Италия и че дори е смятала да отмени празника си в последния момент.


Изискани сервитьори с бели ливреи разнасяха до сутринта чаши с отбрани вина около отрупаните с деликатеси маси в салоните на българката. Шоу с ориенталски танци, магьосник и музикална група развличаха гостите. След полунощ пък един от салоните се превърна в дискотека.
 


 

 

More from View Sofia

Жените с главно Ж в живота на Силвио Берлускони

Celebrities преди 10 месеца

Силвио Берлускони вече го няма. Да, някак трудно се свиква с мисълта, защото той беше от най-автентичните световни мъже, но високопоставеният политик напусна този свят на 86. Историите, които можем да разкажем за него, са десетки, но тази, която ни вълнува наистина, е за отношенията му с жените. Не само защото „зад всеки успял мъж стои силна жена“, не само защото и родни хубавици бяха срез фаворитките му, и не само, защото Силвио беше изключително атрактивен мъж. А защото любовта е двигателят, винаги, на всичко и във всеки момент. Четем... 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра