Следва

Subway Melt™ ПОНЕДЕЛНИК

3 разхлаждащи нискокалорични коктейла, които да опиташ сега

Няма нищо по-хубаво от освежаващ коктейл в красив горещ ден, който да изпиеш в компанията на добри приятели...

Food преди 11 години

Няма нищо по-хубаво от освежаващ коктейл в красив горещ ден, който да изпиеш в компанията на добри приятели, докато се забавлявате на прекрасно градинско парти, като това, което наскоро ти показахме на Стела Макартни, например.

Но понякога, когато нещата станат прекалено приятни, ситуацията излиза извън контрол и коктейлите стават 2-3 и т.н., следват луди танци, флиртове и... май се замечтахме малко повече!

За нещастие, на всички нас обаче, едни от най-вкусните разхладителни напитки на лятото, а именно коктейлите, изобщо не са в добри отношения с фигурата ни. И ако мечтите ни станат реалност и ни се случат много такива вечери, няма да е никак зле в някакъв момент да помислим и за тялото си.

Не за друго, а защото само две чашки могат да сложат категоричен край на ниско-калоричния ни хранителен режим и на гладуването по цял ден. Понякога изпитото за една вечер се равнява на цял ден поглъщане на калории или направо на огромно парче торта или направо цяла торта, ако решим да прекалим.



Но е абсурдно да си мислиш, че жени като нас ще се лишат така лесно от този разкош, какъвто е удоволствието от пиенето на коктейли, но пък нали и не искаме да се сдобием набързо с тъкмо свалените килца... Решението е просто, а ние ти го даваме черно на бяло - списък с ниско калоричните коктейли, с които спокойно можеш да си прекаляваш и няколко, които сама да можеш да си направиш.

Това лято на дневен ред за всяка уважаваща тялото си жена трябва да бъдат коктейлите: Cosmopolitan, Mojito, Bloody Mary и Long Island Ice Tea, те са достатъчно вкусни, изпробвани и алкохолни, но най-важното е, че са нискокалорични!

И все пак, ние имаме 3 алтернативни варианта, с които и сам можеш да си експериментираш - БЪКС ФИЗ, УИСКИ МАК и МОРСКИ БРИЗ.

Ако имаш и ти гениална рецепта за супер готин атрактивен и нетрадиционен коктейл, без начение дали е алкохолен или безалкохолен, изпрати ни я, защото можеш да спечелиш книгата 501 коктейла, които трябва да опиташ" на издателство "Книгомания".

Виж как
Изпрати ни твоята рецепта за най-готиния летен коктейл. И ще спечелиш точно 501!

More Food