Следва

Bebel Gilberto носи музикално послание на България

Милен Цветков става татко всеки момент

На водещият на Нова тв му се наложи да зареже преждевременно морето и да отпраши за София. Причината е, че всеки момент се очаква приятелката му Ивета да го дари с рожба...

People of art преди 11 години

Водещият на Нова тв Милен Цветков заряза преждевременно морето, за да се прибере в София. Причината е, че всеки момент се очаква приятелката му Ивета да го дари с рожба, разкриват от в. Труд.

Вчера той навърши 46 години, но заради очакваното събитие обаче трябвало да се раздели с вълните на къмпинг "Градина" и с компанията на голямата си дъщеря Калина и да изкара голяма част от рождения си ден на път. На въпрос дали вече е ясно кога ще се появи бебето, той обясни, че няма план за тези неща, защото бебето нямало да се ражда със секцио.

Иначе Ивета и Милен са класически пример за това, че любов може да пламне и в Интернет!

След като известно време те си комуникират в мрежата, двамата се срещат, влюбват и почти веднага след това заживяват заедно. Като всички други влюбени двойки те също изживяват криза в отношенията си, но успяват да в преодолеят и възраждат чувствата си. Днес те са по-влюбени отвсякога и с нетърпение очакват първото си общо детенце.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра