Следва

Днес и утре много музика, изложби и 24-часов уъркшоп в Sofia Design Week

Странни телевизионни заменки. След Милен - Коко, след Коко - Витомир. Кой е следващият?

Странни телевизонни заменки стават по коридорите на Нова телевизия. Откакто го няма Милен Цветков да вдига...

Events преди 13 години

Странни телевизонни заменки стават по коридорите на Нова телевизия. Откакто го няма Милен Цветков да вдига сутрешния рейтинг, а пък Биг Брадър и без това е към края си, само дано на зрителя изведнъж не му стане скучно.

Витомир Саръиванов сменя Никола Стойнов като водещ в сутрешния блок на Нова тв и в най-скоро време новината ще бъде огласена официално.

"Монитор" научил, че Коко, заел мястото на Милен Цветков в края на февруари, ще бъде до Лора Крумова до петък, а неговото място пък ще заеме Витомир Саръиванов.

Човекът от Цената на истината бил лансиран от Нико Тупарев и отдавна се е готвил да става водещ на сутрешно шоу (пардон - сутрешен блог), но не му се получили работите, когато стартирал Big Brother Family. Нико Тупарев бил много близък с Олга Лозанова, която пък е програмен директор на Нова тв и затова имал известно влияние в телевизията.

Сложните връзки и размени обаче хич не са ясни на обикновения потребител, който иска просто да му е интересно и хич не го вълнуват роднинските връзки между шефове и продуценти.

Истината е, че Милен беше интересен, Иван и Андрей не са, жените им също, защото съботното шоу Станция Нова не може да се похвали с голям успех. Биг Брадър също по едно времепрестана да си вдига рейтинга, въпреки непрестанните опити на продуцентите да го превърнат в скандален.

И докато Милен си върне телефона, заради който Нова смята даже да го осъди, нищо чудно още двама-трима негови колеги да са си заминали за дългогодишна лятна вакнция. Сега трябва да познем кои са следващите.

Явно няма да са Иван и Андрей!
 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 5 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?