Следва

Фестивалът ParkLive се отлага

Брад Пит, Анджелина Джоли и часовникът за 390 хил. долара

Уникалното произведение, което се разглежда като шедьовър на ювелирното изкуство и за чиято изработка се чакат най-малко две години, стана част от колекцията бижута на Джоли...

People of art преди 11 години

След като суперзвездната двойка Брад Пит и Анджелина Джоли обяви годежа си през април тази година, вълнението около сватбата им нараства с всеки изминал ден, а приготовленията около церемонията в техния френски замък, стават все по-трескави и по-трескави.

Последното, което се случи около двойката тези дни обаче, беше не токова свързано със самото тържество или с тоалетите им, а по-скоро с предсватбените подаръци, които двамата негласно решиха да си подарят. Актьорът явно решен да върне жеста на половинката си, която в началото на годината му подари парцел земя в Калифорния, заедно с водопад, а през май му купи и хеликоптер, засвидетелства обичта си към нея с уникален подарък на стойност 390 хиляди долара.

Подаръкът, с който той реши да я изненада, е материализиран под формата на луксозен "Патек Филип Минит Рипийтър", поръчков часовник изработен изцяло от злато и перли.

Уникалното произведение, което се разглежда като шедьовър на ювелирното изкуство и за чиято изработка се чака най-малко две години, стана част от колекцията бижута на Джоли, а Брад определено направи уникален подарък на половинката си, с какъвто могат да се похвалят само малцина. 



 


 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра