Следва

Beach Banquet с Nina Kraviz

Официално! Дженифър Анистън и Джъстин Теру се сгодиха

Американската актриса приела предложението за брак, което й направил актьорът и сценарист Джъстин Теру, докато празнували неговия 41-ви рожден ден...

People of art преди 11 години

Поздравления за Джен и Джъстин, които най-накрая официално се сгодиха!

Американската актриса приела предложението за брак, което й направил приятелят й актьорът и сценарист Джъстин Теру, докато двамата празнували неговия 41-ви рожден ден.

"В петък Джъстин Теру празнува рождения си ден и най-големият подарък, който получи, е съгласието на Дженифър да стане негова законна половинка!", казаха от обкръжението на звездната двойка пред списание People.

Още през юни по време на интервю в предаването Good Morning America, попитана относно личния си живот, Анистън просто не успя да скрие положителните емоции от връзката си. "Изключителна късметлийка съм, и съм изключително щастлива", каза тя.



Дженифър и Джъстин се запознаха на снимачната площадка на филма Wanderlust ("Страст към пътешествия") и имат връзка от около една година. За Теру това ще бъде първи брак, а за Дженифър – втори.



Бракът на "приятелката" с Брад Пит (2000-2005 г.) и последвалата раздяла се превърнаха в богат материал за таблоидите. Впоследствие актрисата имаше връзка с Винс Вон и Джон Майер, който пък с днешна дата утешава певицата Кейти Пери след развода ѝ с Ръсел Бранд.





More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра