Следва

Сватбената рокля на Блейк Лайвли в детайли

Double Trouble - Боти с капси и катарами - Bionda Castana и GiAnni

В Double Trouble тази седмица в битка влизат два абсолютно класически модела боти до глезена, подобни на...

Shopping преди 11 години

Войнишките ботуши нямат по-достойна алтернатива, особено ако зима като миналата се повтори и през 2012-та. Но този сезон определено е на дизайнерските интерпретации по отношение на аксесоарите, а ботите до глезена, без значение дали са с ток или на платформа, доста смело изместват ролята на ботуша.

Място и за двата чифта обаче има в гардероба на всеки - до и над коляното носим, щом падне първия сняг, а с тези до глезена можем да започнем още сега и да извадим пак на първа пролет.

В Double Trouble тази седмица в битка влизат два абсолютно класически модела боти до глезена, подобни на унисекс кубинките от 80-те и 90-те, с които мислим да направим първите крачки в хладната есен.

Първият чифт на снимката горе - с катарами и много нисък квадратен ток, е на луксозната английска марка Bionda Castana, чиито модели есен-зима 2012 все още не са пристигнали в онлайн бутиците, но се очакват скоро на цени около и над 500 паунда.



Другият великолепен модел е подобен, пак с капси и катарами, но токът е по-висок и моделът наподобяват каубойски ботуш. Цената им е 215 лв, кожата - естествена, а мястото е магазин GiAnni, София.

И двата чифта са достойни да минат през вечността заради качеството и класическата форма. За това няма съмнение. 

 

More Shopping