Следва

Къщата на Тодор Славков в "X Милионер търси съпруга"

Дизайнерът Веселин Йорданов ще оценява шопинг находки в ново риалити

Стилистът и дизайнер Веселин Йорданов влиза в ролята на жури в новия риалити формат "Кралица на шопинга"...

People of art преди 11 години

Стилистът и дизайнер Веселин Йорданов влиза в ролята на жури в новия риалити формат "Кралица на шопинга", който ще гледаме тази есен по  TV7. 

Форматът тръгва в ефира на телевизията на 17 септември и ще се излъчва всеки делничен ден от 17:30. Първата задача, която Йорданов постави на кандидатките за шопинг кралица, беше да се подготвят с подходяща визия за градинско парти по случай Деня на София.

Веселин Йорданов през последните 19 години работи като дизайнер на Llloyd Klein, Rollman, Capasca, GRÈS, а от години живее и работи в Милано. Още в първите епизоди на „Кралица на шопинга” Веско ще покаже на какво е способен в стайлинга и дизайна, но обещава да бъде безкомпромисен критик към избора на участничките. 

Идеята на „Кралица на шопинга е да превърне удоволствието от пазаруването в състезание. Всяка седмица пет жени ще разполагат с три часа и ограничен бюджет от 600 лв., а изборът ще става по предварително зададена тема. Наградата за победителката е в размер на 3000 лева и ще бъде раздавана всяка седмица. 

Шоуто с оригинално заглавие Shopping Monsters се излъчва още в Турция, Германия, Холандия, Русия, Молдова, Казахстан, Беларус, а от есента и в България и Украйна.

Виж още за Веселин Йорданов въ ViewSofia:
Веселин Йорданов за пътя на Capasca и други истории
Селекция от страшно готини мъже на дизайнера Веселин Йорданов позира пред фотографа Васил Германов

 


 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра