Следва

Who is she? 10-те ни любими факта за Пенелопе Крус

Първата „Кралица на шопинга” у нас

Бъдещата свекърва Даниела Сабат първа беше ... 

Events преди 11 години

Бъдещата свекърва Даниела Сабат първа бе коронована като „Кралица на шопинга” от своите конкурентки и известния моден дизайнер Веселин Йорданов, който оценява кандидатките в новото риалити на TV7. Форматът се излъчва в ефира на телевизията всеки делничен ден от 17:30 и стартира на 17 септември. Даниела си тръгна с чек за 3000 лв., който, естествено, похарчи за дрехи и аксесоари, както и любимите си обувки.

Първата задача, която Йорданов постави на кандидатките за шопинг кралица, беше да се подготвят с подходяща визия за градинско парти по случай Деня на София, като по време на изминалата седмица не спести критиките си към избора на петте дами. Даниела Сабат, Филипа Воденичарова, Росица Дженкова, Стефани Будинова и Ася Рамуз първи се впуснаха в надпреварата за „кралица на шопинга” и зрителите видяха, че помежду им не бяха спестени острите думи и хапливите критики. Някои от кандидатките дори се въоръжиха с определена стратегия на игра, с което си навлякоха гнева на останалите.

Тази седмица форматът продължава с нова тема. Учителка от Търговската гимназия в София, търговски директор на фитнес и спа център, народна певица, украинка, женена за българин, и бивша състезателка по бойни изкуства са натоварени с нелеката задача да се подготвят за успешно интервю за работа в държавната администрация. В надпреварата с часовника в шопинг риалитито няма да липсват и комични и напрегнати ситуации, женска завист и разбира се, коментарът на Веско Йорданов.



Най-новото предаване на TV7 „Кралица на шопинга” превръща удоволствието от пазаруването в състезание. Всяка седмица пет решителни жени ще разполагат с три часа и ограничен бюджет от 600 лв., за да демонстрират своя собствен стил на обличане.

В началото на всяка състезателна седмица избрани от кастинга пет дами ще получават обща тема, която задава определен дрескод - гала-вечеря, благотворителен бал, официална церемония и т.н., спрямо който претендентките за „Кралица на шопинга” ще трябва да се погрижат да бъдат подходящо, интересно и стилно облечени и гримирани.

Всеки делничен ден по една участничка ще пазарува, както още същия ден кандидатката ще дефилира пред останалите четири състезателки. Претендентките ще бъдат оценявани с гласуване от 1 до 10 от своите конкурентки, както и от дизайнера Веселин Йорданов, който ще дава своя вот в края на състезателната седмица. Участничката, получила най-висока сумарна оценка, печели и седмичната голяма награда от 3000 лв. за шопинг.

„Кралица на шопинга” е оригинален формат на Global Agency и в България се реализира от продуцентската къща Dream Team Films. Шоуто с оригинално заглавие Shopping Monsters се излъчва още в Турция, Германия, Холандия, Русия, Молдова, Казахстан, Беларус, а от есента и в България и Украйна.


 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 4 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?