Следва

Reggae is Good for You! с балкански привкус

Боби Турбото освежи ефира на TV7

Боби от София, известен още като Боби Турбото, влиза остро в "Кралица на шопинга" с хапливи коментари и пиперливи реплики към кандидат-кралиците...

People of art преди 11 години

Боби от София, известен още като Боби Турбото, влиза остро в "Кралица на шопинга" с хапливи коментари и пиперливи реплики към кандидат-кралиците. Още с първите си изяви в шоуто, Боби предизвика вълна от реакции сред почитателките на риалити шоуто и със сигурност прикова вниманието към себе си.

С появата на Боби от София новостите в "Кралица на шопинга" не спират. Първите две седмици на риалитито предизвикваха бурни реакции и коментари в интернет и социалните медии, като не една дама поставя под съмнение вкуса на участничките.

От тази седмица всички почитателки на формата ще имат възможност да се състезават наравно с кандидат-кралиците от телевизионния екран в онлайн играта на TV7 и "Кралица на шопинга" и ще имат възможност също да покажат как биха походили към поставената седмична задача. Единственото условие е да се регистрират и да качат своя снимка с подбрана визия по поставената от дизайнера седмична задача. Участниците, събрали най-много харесвания на сайта на TV7, ще получат много и атрактивни награди.

Тази седмица "Кралица на шопинга" продължава с нова тема. Стилистка, гимнастичка, "футболна съпруга", манекенка и фешън маниачка са натоварени с нелеката задача да се представят като истинска модна икона. В надпреварата с часовника в шопинг риалитито няма да липсват и комични и напрегнати ситуации, женска завист, както и коментарът на Веско Йорданов.

Ексцентричната шопинг маниачка Виолета Драганова пък беше поредната коронована като "Кралица на шопинга" през втората седмица в новото риалити на TV7. Виолета си тръгна с чек за 3000 лв., който похарчи за качествени чанти и куфари, бижута и за любимите обувки. Задачата, която Йорданов постави на кандидатките за шопинг кралица през изминалата седмица, беше да се подготвят с подходяща визия за първо интервю за работа в държавната администрация, като не спести критиките си към избора на петте дами.

Виолета Драганова, Милка Виденова, Тетяна Юриевна, Ивелина Кунова и Ваня Трайкова се впуснаха в надпреварата за титлата "кралица на шопинга" и не си спестиха острите думи и хапливите критики още от първия ден. Във втората седмица от формата оценките драстично спаднаха и кандидат-кралиците се обвиниха една друга в липса на обективност и лицемерие.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра