Следва

"Усещане за място"

Sweet sixteen

На вниманието на всички нощни и изобщо купонджийски мощни обитатели на столицата и отвъд, представяме горещите новини на...

Culture преди 17 години

На вниманието на всички нощни и изобщо купонджийски мощни обитатели на столицата и отвъд, представяме горещите новини на седмицата.
През 2007 година клуб Ялта празнува 16-тия си рожден ден. И то този уикенд! За да ознаменувате годишнината на клубния живот в София (а и в България), е необходимо единствено да се впишете в яркото празненство, което ще продължи по приказен сюжет цели 3 дни.
Яденето и пиенето си е повече във вашия кръгозор, но веселбата е както винаги неизменна. Пък и 16-тия рожден ден на една красива дама е едно от най-сладките мероприятия, които всъщност можем да си представим.
Загрявката за тялото и духа е още на 22 Февруари, когато всеизвестния и любим Ди Джей Ради ще ви заведе на музикално пътешествие във времето на любимите ви „стари, но златни”, чрез които ще ви разкаже за историята на клубната култура и възникването й във нашата родина. След този лек ( или тежък) преговор, дори да не сте успели да си починете добре, няма да имате особен проблем със силите.
Източник на свежи и неограничени купонджийски енергии за вас ще бъде изключителния Кърд Маверик (Kurd Maverick-на снимката в ляво).
Представител на безупречната немска школа, той черпи вдъхновение от самите клубове, в които свири и твърди, че няма никаква тайна формула за пресните му хитове и много се радва, че се слушат толкова масово.
„Всичко е в чувството” казва Маверик и ни оставя с желанието да бъдем и ние такова едно вдъхновение за следващото му горещо парче, или поне ремикс.
В събота (24 Февруари) като хепиенд на тридневната веселба, ще ни гостува отново един уважаван от заклетите денсманиаци артист.
Най-подходящата за една нощ на удоволствие и танци музика ще бъде излъчена от майсторските умения на Ди Джей Пипи(на голямата снимка горе).
Ако сте чували името му край легендарния остров Ибиза, знайте, че той всъщност е резидент на безброй хаус дестинации по цялото земно кълбо и то вече повече от 30 години.
Накратко се очертава невероятна уикенд програма, която на всичкото отгоре е и добре подредена. Срамота би било да не се включите - кой колкото може.
Пък в събота сутринта може да премерим сили и изберем истинските парти зверове!

22 Февруари, четвъртък 23.00 часа - Yalta Club 91-98,DJ Rady

23 Февруари, петък 23.00 часа - Yalta`s birthday weekend,Kurd Maverick

24 Февруари, събота 23.00 часа - Yalta`s birthday weekend DJ Pippi

http://www.yaltaclub.com
http://www.kurdmaverick.com/
http://www.djpippi.com/

More from View Sofia

More Culture

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 4 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.