Следва

Визуален пир в новия клип на The Rolling Stones

SKYE от Morcheeba пристигна в София заради TV7

Вълнуваща изненада предложи емоционалното изпълнение на SKYE от Morcheeba, която изпълни едни от най-големите си хитове и поздрави TV7 и нейните зрители...

Events преди 11 години

С елегантно парти в навечерието на Световния ден на телевизията и в присъствието на партньори и колеги, TV7 отбеляза първите седем години от създаването си. Специално изградената на пл. Княз Александър I Батенберг VIP зона се превърна в арена за пресътворението на света през погледа на телевизията.

Специален видео поздрав изпрати виртуозната Ксения Симонова, която пресъздаде с пясък и светлина идеята за сътворението на света, използвайки образите на основните седем елемента: светлина, земя, вода, сезони, птици и риби, животни и хора, завършвайки с представянето на новата идентичност на TV7, обединена под „Големи, колкото са големи мечтите ви”. Пътешествието на гостите не свърши дотук, а продължи с ефектната прожекция „Пътят към седмото небе” и впечатляващ 3D mapping. Вълнуваща изненада предложи емоционалното изпълнение на SKYE от Morcheeba, която изпълни едни от най-големите си хитове и поздрави TV7 и нейните зрители.


Евелина Колева, Александър Пеър, Патрик Мартин

Специално обръщение направи Евелина Колева, изпълнителен директор на TV7, която благодари на екипа за енергията, дързостта и амбицията да продължават да създават телевизия, която отстоява позицията си и намери своето заслужено място сред лидерите на пазара. „TV7 вече има своята завършена идентичност и облик на пазара, които развихме през изминалата година с нови послания, които интегрираме в цялата програма на телевизията. Именно идеята за промяна в медийната среда е това, което ни зарежда с енергия и ентусиазъм да създаваме ежедневно TV7. TV7 не е просто алтернатива на конкуренцията, а е ново начало, нов тип мислене. Утвърдихме се като телевизията на активните, устремените и амбицираните хора, които търсят нови пътища, водени от най-искреното любопитство. Също като нас”, сподели г-жа Колева.

Изпълнителният директор на TV7 запозна гостите и с представителя и партньор в новия собственик на едноличния капитал на TV7, Alegro Capital, г-н Патрик Мартин, директор Медии, Интернет и развлекателни програми в Alegro Capital. „На прага сме на едно важно събитие, което, сигурна съм, ще повлияе положително върху развитието ни като група от каналите TV7, Super 7 и BBT.


Много от лицата на телевизията отбелязхаа първите 7 г. от създаването й

Развитие, предшествано от много труд, хъс и амбиция, целящо повишаване стойността на групата и интереса към нея. Наскоро TV7 приключи преговорите по закупуване от английския фонд Alegro Capital, фокусиран в дейността си върху телекомуникациите, медиите и новите технологии.”

„Придобиването на TV7 представлява колективните усилия на различни участници и бих искал да приветствам новите ни партньори като част от разширеното семейство на Alegro. Alegro има сериозен опит в консултирането на медийни компании и тази инвестиция показва възможността на Alegro да разполага капитали в сделки с голям потенциал,” коментира пред гостите Патрик Мартин. „Alegro ще работи с настоящия ръководен екип на TV7, за да развива компанията и да разработи стратегически посоки за увеличаване добавената стойност на телевизията.”



В компанията на популярните лица на TV7 успеха на TV7 отпразнуваха представители на политическия, културния и бизнес елит на страната.

 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 седмица

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.