Следва

Christmas playlist - Празничното парче на Jeason Brad Lewis

Гуинет Полтроу пред Даян фон Фюрстенберг: "Искам още деца, но съм стара за това!"

Успешна актриса, щастлива съпруга и майка на две деца, Гуинет Полтроу се появи на корицата...

People of art преди 11 години

Успешна актриса, щастлива съпруга и майка на две деца, Гуинет Полтроу се появи на корицата на януарския брой InStyle. В ексклузивно интервю, взето за списанието от Даян фон Фюрстенберг (много звезди на едно място!), 40-годишната холивудска звезда разисква много теми по време на техния разговор. Гуинет споделя за диетата си и съпруга си Крис Мартин. Признава си, че би искала да има още едно дете и дори разкрива някои от най-големите си кулинарни предпочитания.

За децата:

"Умът ми казва: "Децата ти са вече големи, как си представяш да сменяш отново памперси?", но независимо от това част от мен силно си мечтае за още едно бебе."

За работата и семейството:

"Приемам по една интересна поддържаща роли веднъж годишно. И това е всичко! Някои жени могат да балансират между натоварването на работа и семейството и това е страхотно, но при мен балансът просто не се получава. Затова, когато реших да стана майка и съпруга, трябваше да направя избор. Не можем да имаме всичко, нали?"

Гуинет е омъжена за фронтмена на Coldplay Крис Мартин от девет години, но си признава, че понякога все още се изненадва от връзката им. Попитана кое и е най-трудно в брака, тя казва:

"Вероятно нашия артистичен темперамент. Хората на изкуството са много чувствителни и постоянно си променят настроението. А ние и двамата сме такива."

За перфектните мерки:

"Да, бях на строга диета, след като родих първото си дете.  Няколко години спазвах макробиотичен режим, но след това забременях отново и просто не спирах да ям сладолед.
Разбрах, че искам да се радвам на живота от този момент нататък, а храната - това бе най-добрата част от него. Обичам да готвя за себе си и за другите и го правя всеки ден.
Моята страст - това е прясна франзела със сирене и чаша червено вино, пържени картофи или пържени тиквички и пуешки бургер."

С това меню, можем само да завидим на зашеметяващата Полтроу, която изглежда великолепно във фотосесията за списанието. Всъщност виж за какво ти говорим:









 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра