Следва

Оскар Ниймайер - авторът на над 600 невероятни сгради по целия свят, почина на 105

Седмичен ХОРОСКОП - 10 - 16 декември

СТРЕЛЕЦ - Тази седмица се опитай да бъдеш близък приятел с натуралната минерална вода: пий само нея, като изключиш...

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Напоследък си се заседял и застоял. Имаш нужда от солидна доза адреналин! Това е благоприятна седмица за пътуване до Африка, да се покатериш на високата скала, да скочиш в ледени води... Сега имаш стремеж към риск и победа, към натиск и агресия. Възможно е по време на работа "да се докопаш до истината", да попаднеш в афера или да се окажеш на място, където не са те очаквали. Подходящо време за активен отдих – планини, походи, далечни пътувания. Може да се учиш да караш сноуборд и ски, в краен случай шейна. Ако съдбата не ти подари пътуване, ще се наложи активно да се подготвяш за него и да заминеш в близкото бъдеще

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Това е седмица на велики изследвания, гениални открития, творчески пориви, проникване дълбоко в същността на твоята професия. Само не разпилявай таланта си и не се съветвай с околните! Всичко, свързано с обществото ще води до конфликти и недоразумения, а всичко, свързано с уединение и отшелничество - щастие и увереност. Успех ще имат тези представители на знака, които са способни да работят самостоятелно и независимо: архитекти, художници и хора, които работят у дома. Този период се свързва с тишината и спокойствието, а градският шум, суматохата по магазините и решаването на битовите проблеми – нищо няма да ти дадат, освен суета на суетите.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Предстои ти напрегнат период в живота, но не трябва да се отказваш. Продължавай да се опитваш да се движиш напред, имай търпение и изчаквай, ако ситуацията го изисква. Не всичко, става веднага, но рано или късно ще ти се даде. Пред теб може да възникне труден избор, особено в областта на личния живот. Стремеж към другите хора, желание да се присъединиш, любов, чувства, не са за сега, в момента силата се крие само в теб. Затова най-правилното и полезно решение за теб ще бъде самотата, за да развиваш своята личност и своите вътрешни сили.

РАК 22.06 – 23.07


Тази седмица трудно ще избегнеш сплетните и женските клюки. Много активно в теб и в цялото ти обкръжение ще се проявяват качества като емоционалност и импулсивност, от където ще идва и желанието за мирно да споделяне на емоциите под формата на плач, или пък изразяването им по агресивен начин. Във всеки случай, да контролираш себе си няма да успееш, така че не се мъчи да го правиш. Ще ти се струва, че съдбата ти предоставя твърде много проблеми. Дори да е така, опитай се да се успокоиш и тогава всички трудности ще започнат да отстъпват и няма да изглеждат чак толкова сериозни.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Може би всичко ти е омръзнало, но сега ще имаш прекрасната възможност да се измъкнеш от рутинните обстоятелства, да премахнеш бариерите на "подчинената" позиция и да разчистиш всички пречки по пътя си. Тази седмица ти управляваш не само в света, но и в цялата вселена ...
Би било хубаво ако направиш нещо специално за кожата си. Например, защо не посетиш козметик? Процедурите за лице ще ти отнемат около час - това не е чак толкова много, освен това ще имат невероятен ефект. Избери специалист по препоръка - в този случай няма да сбъркаш и всичко ще мине добре.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Твоето здраве сега е много крехко, така че отнасяй се към себе си като към кристална ваза, грижи се добре за собствената си личност. Звездите не ти препоръчват, никакви експерименти, никакво голямо натоварване - всичко това може да ти създаде сериозни проблеми. Ако си на диета – продължавай!

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Тази седмица, времето за теб ще тече бързо, сякаш непрекъснато се ускорява. Трудно ще намериш време да изчистиш къщата и да поседиш в меко кресло пред телевизора. Не се натъжавай, бъди в пълна бойна готовност! През следващите дни, Звездите ти препоръчват да ограничиш сладкото. Лакомства, съдържащи захар и нейни заместители няма да се отразят по най-добрия начин на фигурата ти. Замени бонбоните с плодове.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Седмица на хиперактивност, дребнавост и суетливост. Точно сега ще можеш да свършиш куп неща, нужни и не съвсем. Всичко ще върви добре, така че настроението ти ще се подобрява, но не прекалявай – непрекъснатият и неизменен късмет не обича дребнавости. Не забравяй да купиш коледни подаръци, по късно може да се окажеш доста зает.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Тази седмица се опитай да бъдеш близък приятел с натуралната минерална вода: пий само нея, като изключиш напълно всички други напитки. Измивай се също с минерална вода – ще бъде от полза за кожата на лицето и шията. Възможно е, резултатите да те вдъхновят и на всеки няколко месеца да си правиш такава "водна" седмица. Ако добавиш към този начин на живот и здравословно хранене, например главно с морски дарове, ще бъде страхотно!

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Седмица на кавги, боричкания, предателства, скандали. Може да бъдеш въвлечен в конфликтна ситуация. Пази се, възможно е в дома ти да се появи човек, който да отнема от енергията ти, да те "краде" емоционално и енергийно. За по-надеждна защита - затвори душевните си капаци и не пускай никой в душата си. Към края на седмицата ще натрупаш достатъчно сили и ще можеш лесно да дадеш отпор на "нашествениците".

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Ще те посетят низки емоции и негативни мисли. Това има и добър аспект - увеличава се твоята сексуалност, страст и физическа издръжливост. Но емоционалното ти настроение, не винаги ще намира одобрение сред хората. Затова може да започнеш да лицемерничиш, да мамиш, да действаш само за собствена изгода и да не зачиташ останалите хора. Имай предвид, че рискуваш да бъдеш изобличен, защото в този период не притежаваш достатъчно хитрост и няма да се представиш по най-добрия начин.

РИБИ 20.02 – 20.03

Настъпващата седмица е идеална за активен социален живот. Това е компенсация за принудителното уединение в предходния период. Но не се опитвай да наваксаш пропуснатото веднага, не ходи по купони всеки ден. По-добре е да обмислиш всички предложения и да избереш едно, но най-атрактивното. За избраното мероприятие трябва да се подготвиш много внимателно, обърни особено внимание на обувките – те трябва да бъдат подходящи към тоалета, стилни и удобни, за да можеш неуморно да танцуваш до ранните часове.
 


Нюйоркчанката с ретро хубост Дженифър Конъли ("Красив ум", "Реквием за една мечта", "Dark City") е родена на 12 декември, 1970 година, и в сряда актрисата ще празнува прекрасните 42.
 

More Astro