Следва

„Ретроспективна изложба илюстрации 30х55" от Виктор Паунов

Най-красивият българин за 2012-та Орлин Павлов и скромността му в повече

Той е млад, успял, чаровен, талантлив, истински , умен, желан, секси, излъчва класа и елегантност и напълно в реда на нещата е на върха на нашата класация...

People of art преди 11 години

Той е актьор, водещ и певец. Той е млад, успял, чаровен, талантлив, истински, умен, желан, секси, излъчва класа и елегантност и напълно в реда на нещата е на върха на нашата класация за най-красив български мъж. Той е Орлин Павлов!

И след като читателите на ViewSofia го избраха за "Най-красив българин" точно по Коледа, ние нямахме търпение да свършат празниците, за да се срещнем ексклузивно с него, за да разберем малко повече за отношението му към красотата, за различните му професионални роли, за целите, които си поставя през 2013-та и за предстоящото в края на февруари турне.

Така че настани се удобно, отпусни се и чети нататък...

V.S. Честита Нова Година, Орлине. Също така и честита победа в
Топ 50 на най-красивите българи за 2012-та година. Как се чувстваш за втори път на почетното място?
О: Много съм трогнат, наистина.

V.S. От кого си наследил красотата си?
О: Смятам, че съм я наследил и от двамата си родители, ако говорим за външна красота.

V.S. Знаеш, че нашата класация събира на едно място хора, които не впечатляват само с външната си красота, така че, ако говорим и за вътрешна...
О: Не знам как тя се усеща от хората. Трудно ми е сам да се определя, но да кажем, че съм наследил скромността от майка ми. Мисля, че съм скромен, даже понякога в повече. Но и да показваш само скромност не е добре.

V.S. Колко разтегливо понятие е красотата, според теб?
O:
В зависимот от човека, тя е различно разтеглива. Специално за мен в никакъв случай красотата не е само физическа.

V.S. Добре, дай ни пример за красиво?
O:
Има много неща, от които се впечатлявам. От небето, от звездите, от изгрева, от облаците, от нюансите... тези неща ми въздействат, дори стъписват понякога.

V.S. А кое е най-хубавото нещо, което си чувал?
О:
Много ми харесва, понякога след концерт, да дойде някой от слушателите ми и да ми опише детайлно това, което е чул и видял. За песните, за поведението, за всичко. За мен това е много ценно, когато публиката споделя какво иска. Това ми се случва много рядко. Да, четка ме това, когато някой дойде и ми каже, че съм красив, чаровен, но когато някой дойде и ми каже нещо, свързано с работата, ми звучи много по-добре.

V.S. Казваш, че ти се случва хората да те "четкат" и в този ред на мисли, жените свалят ли те много?
O:
Честно казано, не. Някак си като си мъж е по-различно. Рядко някоя жена ще дойде да те притисне силно, на мен лично не ми се е случвало. Пък и аз предпочитам нещата да стават и от двете страни, стъпка по стъпка.

V.S. Най-секси за теб е...
О:
Да не е секси!

V.S. Тайната ти е...
O:
Че нямам тайни!

V.S. Вярваш в...
O:
Вярвам в себе си!

V.S. Коя е най-неустоимата ти страст?
O:
Към сладкото имам огромна страст!

V.S. Влюбвал ли си се истински?
O:
Да!

V.S. А в момента сърцето ти е...
O:
Там!

V.S. Влюбено...
O:
Да!

V.S. А преди какво беше?
O:
Търсещо!



V.S. Какво си поставяш за цел през тази година?
O:
Пожелавам си да съм по-напорист и по-амбициозен... и може би по-малко скромен. Шегувам се, но наистина много мразя нафукани хора, които много си вярват и винаги съм се страхувал да не изглеждам така!

V.S. От какво се страхуваш най-много?
O:
Страхувам се от тъмното, от това да не загубя приятели и близки.

V.S. Кога плаче Орлин?
O:
Плача, да! По два пъти в годината! Един път на Нова година и един път на рождения ми ден, заради това, че остарявам. (смее се)

V.S. Лъжеш ли?
O:
Всеки лъже. Аз лъжа за малки неща!

V.S. Какво те кара да се усмихваш?
O:
Примерно, вие в случая и хората като вас. Усмихнати, яки, с готино и приятно отношение към другите. Приятно и ненатрапчиво, с много добро възпитание и положителна енергия.

V.S. Парите какво са за теб?
O:
В някои случаи са нещо ужасно, в други много ти помагат. Но... средство за размяна!

V.S. Какво най-често си купуваш с тях?
О:
Обичам да си купувам техника свързана с музиката, микрофони и разни джаджи. Обичам да вися в железарски магазини. Обичам да имам всякакви инструменти. Това ми е мания от малък. Може би, защото тогава нямах толкова пари и винаги си мечтаех за някаква добра бормашина или пък ъглошлайф...

V.S. Какво ще прави човек като теб с този ъглошлайф?
O:
Аз съм "труд и творчество" и страшно обичам нещо да си бърникам. Имахме едно мазе, в което можеше да се прави всичко - да сглобяваш, да разглобяваш, да режеш... и затова винаги вкъщи има по един голям шкаф с бормички и винтове. 

(бел.ред. Тук Орлин се опитва да ни обясни как се е опитал да обърне някакъв маховик на трабант, който е имал, какво е стартер и разни други такива интересни неща, които така и не разбрахме, но пък нямаше как да спрем да го слушаме, каквото и да ни говори...)

V.S. Има ли нещо, което мечтаеш да притежаваш, но все не ти остават време или пари...?
O:
Искам кола с 4 врати, но нямам време да си продам старата.

V.S. Ако животът ти беше филм, как би се казвал?
O:
"Стреляй пръв"

V.S. А относно филма, в който участваше, "Отплата", какво се случва там?
O:
Сериалът няма да се снима повече. Смятам, че много добре се случваха нещата, беше ми много трудно, но и много полезно. За да се справя с ролята, ми помогнаха много хора - Слави Павлов например, който ми даде едно сериозно рамо, Иво Симеонов, режисьорът, също.

V.S. Музиката ли е това, което ще продължаваш със сигурност да правиш?
O:
Да!

V.S. С нещо ново няма ли да ни зарадваш за Новата година тогава?
O:
Имам едно чисто ново парче, което направихме с DJ Борче. Надявам се до средата на февруари да успеем да го пуснем и да му заснемем клип. Иначе ще правим турне с Бобо, с Мартен, с Борче, ще минем през 12 града, но в момента още организираме нещата.


Мартен, Бобо, Орлин и Борче планират съвместно турне в края на февруари

V.S. Как ти се отрази "ВИП брадър"?
O:
Ободряващо. Усешам се много по-събран, малко по-трезв, защото вътре човек има време да помисли за много неща. Трудно се свиква там и колкото повече идва краят, все повече ти се се иска да излезеш, но се издържа. Супер експеримент е, интересно е много.

V.S. Ти гледа ли някакви записи от участието си?
О:
Не! Искам да остана с това, което съм изживял вътре. Не искам да гледам, искам да остана с емоциите, които съм имал вътре, а не с външната, заснетата и монтирана емоция на някой режисьор. Бъркаш си три пъти в носа, дават го и ти излиза име...

V.S. Виждаш ли се със съквартирантите навън?
O:
Не сме се виждали много отдавна. С Къци се видях веднъж, ходих на гости на Камелия и Люси, с Юлиан се видяхме малко след формата, с Багата се чуваме от време на време, с Фънки също се чувахме... но е трудно, всички сме ангажирани хора.



V.S. И последно... защо според теб спечели за втори път класацията Най-красивите българи?
O:
Трогнат съм. Така са преценили хората и със сигурност риалити формата, в който участвах е спомогнал за това.


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра