Следва

Кулинарното бягство на Джейми

Емили Ван Камп от "Отмъщението" за ролята на жена, решена да отмъсти

Днес красавицата е една от най-обещаващите млади актриси...

Events преди 11 години

За първи път Емили Ван Камп завладява публиката с ролята си в популярната драма "Евърууд" ("Everwood"), където си партнира с Трийт Уилямс и Грегъри Смит. Днес красавицата е една от най-обещаващите млади актриси.
Родена и израснала в Канада, Емили започва да се занимава с танци още на тригодишна възраст, а по-късно постига забележителни успехи на сцената.

В момента Ван Камп живее в Лос Анджелис. Между 2004 г. и 2006 г. тя има връзка с актьора Крис Прат, партниращ й в сериала "Евърууд" ("Everwood"), в ролята на нейн брат. От 2009 г. Крис е женен за актрисата Ана Фарис и в момента жъне успехи в ролята на непохватния Анди Дуайър в "Паркове и отдих" (Parks and Recreation). Емили обаче не губи време и скоро след раздялата започва да се среща с колегата си – актьора Джоузеф Морган от популярната продукция "Дневниците на вампира" (Vampire Diaries). Двамата се запознават на снимачната площадка на минисериала "Бен Хур" (Ben Hur) през 2010 г., а връзката им приключи в началото на тази година.

Емили Ван Камп взима участие и в хитовия сериал на ABC "Братя и Сестри" (Brothers & Sisters) заедно с Калиста Флокхарт, Сали Фийлд, Рейчил Грифитс, Роб Лоу и др. Младата звезда може да се похвали и с главната роля в още един обещаващ проект – сериалът "Бен Хур", който много скоро предстои да бъде излъчен в САЩ. Последната гореща новина около снимките на „Отмъщението” е свързана с близостта между Емили и партньора й Джош Бауман – освен двойка на екрана, преди броени месеци двамата признаха и връзката си в реалния живот.

Емили, как попадна в сериала? И как избраха теб за главната роля?

Прочетох сценария и много ми хареса. Отидох и се срещнах с Марти Боуен и Майк Кели и просто поговорихме. Те проведоха прослушването. След това, когато трябваше да ме пробват за ролята, знаех, че се бяха обадили на агента ми и му бяха казали: "Знаеш ли, просто не знаем, дали тя може да играе тази мрачна роля. Тя просто няма такова излъчване". При което аз казах: "Ами добре, страхотно. Нека просто да отидем и да се опитам да им го докажа". На прослушването беше и Филип Нойс... цялата ситуация беше ужасяваща, бях много нервна... чети нататък >>

 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 6 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?