Следва

Назаем ни взеха

Cointreaupolitan lady

Какъвто и тиймбилдинг да приложиш за борба с отрицателните настроения в колектива, когато огромен розов...

Food преди 16 години

Какъвто и тиймбилдинг да приложиш за борба с отрицателните настроения в колектива, когато огромен розов пакет пристигне в офиса, подарък само за една от нас, ЗАВИСТТА си е задължителна!

Днес следобед се случи точно това. От бонбонено-розов сатенен плик излиза уникален пурпурен минишейкър пълен с портокалов ликьор COINTREAU, сок червена боровинка, коктейлна чаша и визитки с точната рецепта за COINTREAUPOLITAN – лек, женствен и много секси коктейл.

След което с леко дрезгав от опиянение глас, Дамата с подаръка прочита заклинанието на истинската градска мадама:

„50 мл. COINTREAU се преплитат с 30 мл. от сок червена боровинка и още толкова сок от лимон. Разбиваш и изсипваш в предварително изстудената чаша.

Kогато през 1849 година Едуард Коантро смесва за първи път ароматните масла от корите на зелени и оранжеви портокали, едва ли съзнава, че по-късно култовият ликьор ще пребивава в рецептата на почти всеки известен коктейл.

Днес рекламно лице на питието е неповторимата Дита Фон Тийз,а сладко-киселата коалиция е задължително питие на истинската жена – флиртуваща, доминираща, сексапилна.”

Тук разказът приключва, а всички в офиса преглъщат.

После, с добре полирания си маникьор, тя прибира „частите на подаръка” обратно в плика и отива да ги разбърка пред очите на някой, който заслужава да усети силата на COINTREAU.

More from View Sofia

More Food