Следва

Мирослава Кацарова ни понася към топлите страни

С шампанско и купон стартираха снимките на "Етажна собственост" 4

Екипът на „Идалго продакшънс” се беше заредил с шампанско за първия снимачен ден, в който актьорите отпразнуваха едновременно и рождения ден на тяхната колежка Надя Савова...

Events преди 11 години

Щуро и весело започнаха снимките на „Етажна собственост” 4 тази седмица. Екипът на „Идалго продакшънс” се беше заредил с шампанско за първия снимачен ден, в който актьорите отпразнуваха едновременно и рождения ден на тяхната колежка Надя Савова.

Красивата актриса навърши 77 години в неделя: „На самия рожден ден си бях в къщи с най-близките ми и любими хора. Нямах търпение на следващия ден да започнем снимките на четвъртия сезон. Обичам да снимам, много си харесвам колегите и ми лиспваха, докато си почивахме.” – сподели Надя, която беше приготвила хапки и много вкусно домашно тирамису за всички.

Актрисата Надя Савова ни радваше дълги години от сцената на Младежкия театър, от екрана и дублажа. От две години насам те е любимка на зрителите с ролята на баба Цеца в сериала „Етажна собственост” по Нова телевизия.
Целият екип на комедийния сериал и всички актьори се бяха събрали на снимачната площадка, където се чукнаха с чаша шампанско за здравето на Надя и за успеха на предстоящия четвърти сезон.

Полят с шампанско и отпразнуван като рожден ден, първият снимачен ден от „Етажна собственост” 4 вече тръгна на късмет и с много настроение. Излъчването на новите епизоди ще започне през март по Нова телевизия, а продуцентът на сериала Краси Ванков обеща, че в четвъртия сезон ще има нов сблъсък и много интересни нови персонажи. Той отказа да издаде, кои ще са те, но призна, че сред тях ще има и актьори, които са много любими на зрителите.

 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 4 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?