Следва

"Недадените" - новият исторически сериал на БНТ

SOFIA ICE FEST 2013

Ледът е изключително благодатен материал за работа...

Events преди 11 години

Ледът е изключително благодатен материал за работа, което позволява от него да се създават атрактивни, уникални и изящни обекти от кристален лед (Crystal Clear Ice). За да се гарантира максимален ефект, ледът се произвежда по специална технология в студио, след което всяка ледена идея се извайва от екип от дизайнери и скулптори.

Точно такива се събират за първи път, за да представят първия за нашата страна Леден Бар - ABSOLUT ICEBAR SOFIA!

Уникални двуметрови ледени скулптури, изработени от екипа Руслан Коровков и Ирина Тафлевская ще красят пространството пред телефонната палата от 31 януари до 6 февруари 2013.

На живо ще има и демонстрации на карвинг на ледените блокове, благодарение на професионалните машини,
дарени на фестивала от STIHL и MAKITA. А най-малките ще могат да преживеят истинска приказка в иглу, да играят на "Спаси белите мечета" и др.

Всяка вечер на ABSOLUT ICEBAR SOFIA ще има и DJ парти с Selector Bel > Vladislav Moustache Love > IHOU > Shaker Maker и DjТони.

Вход свободен (от 11 до 22 ч.)!

 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 седмица

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.