Следва

Теди Кацарова и Димитрис искат да остареят заедно

"Къртицата" търси мераклия за 250 000 лева

Азис, Николета Лозанова и Деян Донков се готвят за кастингите на КЪРТИЦАТА...

Events преди 11 години

Екипът на най-мащабното риалити шоу започва обиколка из България в търсене на фенове, готови да приемат предизвикателството на КЪРТИЦАТА. Първата спирка на екипа и звездите е в Бургас, където на 15 и 16 февруари Иван и Андрей ще се срещнат с първите желаещи да се борят за голямата награда от четвърт милион. Обиколката продължава с Варна на 17 и 18 февруари, Пловдив 22 и 23 февруари и завършва в София на 24 и 25 февруари. 

"КЪРТИЦАТА e приключенски риалити формат, различен от всичко, правено в България до момента. Затова по време на кастингите ще търсим хора, които са готови на всичко, за да живеят с любимите си звезди и да участват в битката за 250 000 лева”, коментираха продуцентите и водещи на КЪРТИЦАТА Иван и Андрей.

На кастингите в страната могат да се яват всички желаещи на възраст над 18 години, както и чужди граждани, живеещи в България.

На турнето в страната ще присъстват и две от най-големите български звезди, които казаха “Да” на КЪРТИЦАТА – Азис, Николета Лозанова и Деян Донков. Феновете им ще могат лично да се запознаят с тях в някои от градовете на кастинга.
 
Те ви очакват на:
15 и 16 февруари, Бургас, хотел „Приморец”
17 и 18 февруари, Варна, Фестивален комплекс 
22 и 23 февруари, Пловдив, хотел „Лайпциг”
24 и 25 февруари, София, хотел „Принцес”

 

 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 3 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?