Следва

Стани приятел на твоята кожа. Кои 8 жени печелят награда от Bioderma в нашата осмомартенска игра

L’Oréal Professionnel: новата мода в цените открива своя сезон

Тази пролет L’Oréal Professionnel подстрига цените на всички продукти на серията Expert. Новата мода в цените открива своя сезон от 1 март,...

Beauty News преди 11 години

Тази пролет L’Oréal Professionnel подстрига цените на всички продукти на серията Expert. Новата мода в цените открива своя сезон от 1 март, а L’Oréal Professionnel ви призовава да станете част от нейните последователи.
Този сезон L’Oréal Professionnel си постави благородната мисия да вдъхнови колкото се може повече жени за пролетно освежаване и да улесни усилията им да разкрият потенциала на собствената си красота. Ако сте решили да отидете на фризьор, то сега е най-подходящият момент, но не за да подстрижете косата си, а за да откриете красивите подстриганите цени на продуктите за домашна грижа на L’Oréal Professionnel. Защото тази пролет имаме една мисия - по-здрава и по-красива коса за повече самочувствие.
 

За никого не е тайна, че зимата е най-тежкият сезон за красотата ни, в това число и тази на косата. И че след нейното увреждащо влияние, пролетната грижа е от решаващо значение. Мисията на L’Oréal Professionnel винаги е била да прави жените, а чрез тях и целия свят, едно по-красиво и вдъхновяващо място. Затова в името на красотата L’Oréal Professionnel ви предоставя своята експертна грижа, този път на по-ниски, подстригани цени - шампоан от 11.90 лв*, грижа с изплакване от 17.90 лв* и маска от 19.90 лв*. Продуктите от серията Expert ще ви помогнат да се справите и с най-тежките последици на зимното влияние – те ще „презаредят“ косата ви, ще възвърнат изгубения блясък, ще запечатат цвета на боядисаната коса, ще я направят по-мека и ще я защитят от външни агресии.

L’Oréal Professionnel ви дава възможност да посрещнете пролетта с красива и съживена коса, като посетите най-близкия фризьорски салон на L’Oréal Professionnel и получите експертен съвет от професионалисти и изключителни продукти на подстригани цени. Защото знаем, че всяка жена е част от красотата и вдъхновението на света, който ни заобикаля, и заслужава да бъде перфектна.


*Специални препоръчителни цени в периода на промоцията във фризьорските салони.

 

More from View Sofia

More Beauty News