Митко Павлов ще участва в първия ни онлайн сериал

Онлайн сериалът ще се казва "Пред разкритие", а сюжетът му ще се върти около забавна случка, която заплита отношенията между героите...

Телевизионния и радиоводещ Димитър Павлов е поканен да бъде гост звезда в първия български онлайн сериал, който предстои да бъде заснет. Водещият на "Комисията Павлов" по TV7 коментира на личната си страница във "Фейсбук" участието си в новаторския жанр така: "Група весели хора пускат скоро онлайн сериал. Употребяваха израза "шортком", каквото и да означава това. Скоро ще се разбере. И аз се метнах в цялото нещо в името на всеобщата идиотия. Да се позабавляваме. Подробностите - по-натам. Хубава седмица."

Онлайн сериалът ще се казва "Пред разкритие", а сюжетът му ще се върти около забавна случка, която заплита отношенията между героите. Всеки епизод ще бъде с дължина от 3 до 6 минути. Друг любопитен факт е, че това ще бъде и първият интерактивен сериал у нас – зрителите сами ще могат да избират между различни развръзки в края на всяка част, разкриха от Монитор.

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.