Следва

Единствена фестивална прожекция на "ОТЧУЖДЕНИЕ" на София Филм Фест

Лейди Гага прикована на инвалидна количка! Да, но каква?

Най-висок клас, луксозен модел, пълна със златни орнаменти и покрита със специално обработена телешка кожа с пискюли, която се вписваше перфектно със скандалния й имидж...

People of art преди 11 години

Точно преди месец стана ясно, че Лейди Гага отменя останалата част от световното си турне "Born This Way Ball" заради  възпаление на ставите и травма на бедрото, която налага операция. Разбира се, настана истински смут сред милионите й фенове, които сериoзно се притесниха за здравословното й състояние, но след вчерашната новина, която оповести предстоящата й сватба вече всички са малко по-спокойни.

Източници разкриха, че Гага вече била готова да премине на друг етап в отношенията с гаджето си Тейлър Кини от сериала "Дневниците на вампира", с който са заедно от 2011 година. Певицата само изчаквала да стане ясен графикът на актьора за лятото, както и нейните концертни и студийните ангажименти през този период, за да може да определи датата за сватбата и да я обяви официално.



Въпреки тази новина, истинското облекчение за почитателите й дойде, когато най-накрая я видяха след операцията. Гага беше снимана в Ню Йорк от своя близък приятел Тери Ричардсън изглеждайки себе си или с други думи обичайно екстравахантно и бляскаво.

Е, тя със сигурност не е много развълнувана да бъде прикована за инвалидна количка, но пък каква количка си има само... Най-висок клас, луксозен модел, пълна със 24 каратови златни орнаменти и покрита със специално обработена телешка кожа с пискюли, която се вписва повече от перфектно в цялостния й скандален имидж.

Това със сигурност е най-луксозната инвалидна количка, която някога сме виждали, а нейният автор веднага предизвика интерес сред нас. Дизайнерът получил тази нестандартна поръчка се казва Ken Borochov, творческата сила в MORDEKAI. Той изготвил количката по молба на Гага и въпреки, че е изпълнявал и преди нестандартните й прищявки, признава че този път е бил наистина изненадан.

Екстравагантният аксесоар е трябвало да бъде готов в рамките на една седмица, но според нас Кен се е справил перфектно за времето, което е имал и заслужава похвала за труда си! Сега само остава Лейди Гага да се оправи и да стане от царствения си стол, който с гордост да добави при останалите си идейни модни аксесоари, които има.  

 

More from View Sofia

Хамелеонът Гага едновременно на две корици - на италианския и на британския Vogue

Celebrities преди 2 години

Защо ли от ден на ден у нас се затвърждава мнението, че тази жена е най-голямата световна звезда в момента. Да, има и други готини, заслужили, талантливи, ефектни, успешни хора, но случаят с Лейди Гага е определено извън всички норми. 35-годишната певица и актриса току що се превърна в новата водеща героиня на едновременно два актуални броя на списание Vogue: съответно изданията в Италия и Великобритания. Имаме си Double Trouble - на едната корица ли или на другата, Гага е по-готина, по-тя, по-ефектна?    

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра