Следва

Пролетта звучи така! Музиката, на която влизаме във форма

Обичта на известните - сватбата приближава?

Дженифър Анистън и Джъстин Теру бяха уловени от папараците вчера на изхода на...

People of art преди 11 години

Дженифър Анистън и Джъстин Теру бяха уловени от папараците вчера на изхода на антикварен магазин в Лос Анджелис. По стара традиция, всяка поява на Джен да се свързва със сватба или бременност, и този път западните журналисти предположиха, че двойката се намира точно там в точно този момент, защото прави приготовления за сватба.

Важното събитие се "планира" (от журналистите или от самата звездна двойка засега не е известно) за края на март. Дори да е така обаче никой, дори и много близки до двойката, като приятелката на Анистън - актрисата Челси Хандлър, нарочно запитана, не дава вид да знае подробости по темата.

Каквато и да е истината обаче, няма защо да се отрича, че Дженифър Анистън изглежда много свежа и в хармония, както със себе си, така и с гаджето. Очевидни са еднаквите стилови предпочитания, изборът на цветове, както е неведимият, но важен език на тялото.



А и наистина, хубаво би било да се омъжи най-накрая милата Джен. Ако не го стори, опасността да го правят вместо нея всички останали, продължава да е опасно близо.



Ще видим, краят на март е почти тук.









 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра