Следва

Прозорец към света

"Великият Гетсби" е абсолютно велик! Новият трейлър на филма

Когато стана ясно, че саундтракът на дългоочакваната драма "Великият Гетсби" се изпълнява от Бийонсе, Jay-Z и...

Movies & TV преди 11 години

Когато стана ясно, че саундтракът на дългоочакваната драма "Великият Гетсби" се изпълнява от Бийонсе, Jay-Z и Лана Дел Рей, кинокритиката се възмути - дали и доколко тези артисти могат да се считат подходящи за екранизацията на шедьовър от ранга на този на Скот Фитцджералд.

Преди 5 дни обаче, когато създателите на филма представиха новия трейлър с откъси от композицията, всеки полъх от негодувание утихна. Музиката е просто като актьор от филма, очертаващ се като шедьовър, хармонирайки съвършено и с динамичните, и с емоционално трогателните сцени от филма. Феновете на романа могат да въздъхнат с облекчение - не само музиката, но и картините в тяхната пълнота изглеждат перфектни, актьорският състав начело с Леонардо ди Каприо - също. По всичко изглажда, че очакванията ще се оправдаят.

"Великият Гетсби"
на Баз Лурман ще е в 3D формат, а в него освен трикратно номинирания за Оскар Ди Каприо участват Кери Мълиган, Джоел Едгартън, Исла Фишър, Тоби Магуайър. Снимките на филма са правени във Fox Studios в Сидни, Австралия, в периода септември 2011 г. – януари 2012 г., а бюджетът му е от порядъка на над 130 милиона щатски долара.









Лентата трябваше да излезе премиерно по кината около Коледа, но се забави, и сега се очаква с нетърпения дебютът й в първия ден от Фестивала в Кан.


 

More Movies & TV