Следва

Уверена, секси и много красива - Алесандра Амброзио на 32!

Анелия представя новия си сингъл “Аз и ти” в Dancing Stars

Най-новият музикален проект на хитовата...

Events преди 11 години

Най-новият музикален проект на хитовата певица Анелия, по който тя работи в продължение на цяла година, ще бъде представен за първи път утре вечер – в Dancing Stars.

В ефира на Нова ТВ феновете на изпълнителката ще чуят нейния последен сингъл „Аз и ти“, който предлага ново, различно звучене и провокация към публиката.

Песента е по музика на Велислав Драганински, текст на Мариета Ангелова, а видеото е под режисурата на Станислав Христов-Стенли. Реализацията на проекта е отнела почти година, а видеото ще бъде излъчено в ефира на Planeta HD в деня на шоуто.

Анелия познава добре сцената на Dancing Stars . Тя беше гост в подкрепа на колежката си Андреа при първата й елиминация след танца пасо добле. Дали сега ще се наложи отново да влезе в ролята на защитник, след критичната оценка 2 на Алфредо за самбата на русата фолк дива, ще разберем още утре, точно в 20.00 часа.
 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 седмица

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.