Следва

Магическо парти тази събота

Гуинет Полтроу си позволява по една цигара на седмица

Прави впечатление, че като интелигентна жена Полтроу признава този факт след като е...

People of art преди 11 години

Гуинет Полтроу е на корицата на майското издание на Harper's Bazaar, САЩ и изглежда наистина добре в бял рязан топ от последната колекция на Никола Геские за Balenciaga.

Интервюто с актрисата в броя също е впечатляващо, доста обширно и с фокус върху начина, по който Гуинет постига да изглежда така, както изглежда, защото света никога няма да се измори да задава този въпрос.

Хитрата Полтроу, която в момента промотира усилено своята кулинарна книга It's all good, отговаря по стандартния за случая начин - ами как: с органична храна, скъпи дерматолози, лазерни терапии, и прочее бля-бля.

Но добавя още: "Това, което прави живота интересен, е да намериш баланса между цигарите и тофу." На вероятно втрещения поглед на журналистката, Гуинет добавя: "Единствената ми за седмицата цигара е American Spirit light, пуша я в събота вечер."

Повечето хора, включително известните, които пушат по толкова, биха се категоризирали като "отказал" цигарите. Затова и колеги отвъд Океана, силно впечатлени от признанието на родната си знаменитост, разсъждават: Дали Полтроу тръпне в очакване на следващата си цигара още от неделята, следваща съботата с пафкането? И какво се случва, ако съботата се окаже кофти ден или, да кажем, тя трябва да лети дълго донякъде? Дали в този случай ще измести стриктния навик за петък? Дали става дума за категоричното Събота вечер в 9 или все пак под вечер разбираме малко по-ранен час, например 4 следобед, когато Гиунет запалва веднага след авокадо смутито си?



Що се касае до дерматологичните практики на звездата, които са доста по-интересни в материала, ето какво споделя тя: "Бих се страхувала да мина под ножа, но все пак ще говорим отново когато стана на 50. Ще опитам всичко за да остана млада и здрава. С изключение на ботокса, към който няма да се върна никога, защото изглеждах като луда с него. Изглеждах като Джоан Ривърс!"



Прави впечатление, че като интелигентна жена Полтроу признава този факт след като е отминал. На нас ни остава да го потвърдим или да го отхвърлим. Ние избираме първото. При това не само в нейния случай.



 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра