Следва

Nail bar

Аеsthe Clinic

„Огледалце, огледалце, коя е най-красива на земята?”.
Дори това да е редовната ти сутрeшно-вечерна...

Nails преди 15 години

„Огледалце, огледалце, коя е най-красива на земята?”.
Дори това да е редовната ти сутрeшно-вечерна реплика, винаги, когато се погледнеш, ти се иска да промениш нещо в себе си, нали?

Нещо, което ти избожда очите, което ненавиждаш или просто си сигурен, че може да е по-добре. Торбичките под очите, нослето, брадичката и т.н., и т.н.

Слава Богу, този тип неудовлетворености в 21-ви век далеч нямат драматичното си измерение от преди 20 години, например. В този исторически момент, когато е страшно важно да се чувстваш добре в кожата си, всичко или почти всичко е възможно.

Естетичната пластична хирургия и козметичната дерматология отдавна не звучат като космически понятия, достъпни са за повечето от нас и единствените неща, които са задължителни, когато решим да се възползваме от тях са уменията на перфектни специалисти и най-добрата апаратура.

Защото тогава резултатът е гарантиран, по-малко болезнен и бърз!
Едно от последните открития на екипа ни е професионалната Аеsthe Clinic, разположена екзотично и нетипично за града на последния седми етаж на хотел „Вега” в София.


Д-р Ильо Стоянов

Д-р Стани Кръстев

д-р Мирослав Мирчев

Аеsthe Clinic е единствената клиника в страната, в която се съчетават и допълват оперативни (хирургични) и неоперативни манипулации и процедури.
Един от най-известните пластични хирурзи в България д-р Ильо Стоянов създава клиниката преди 2 години заедно с д-р Радина Денкова (завеждащ лазерен сектор и сектор козметична дерматология), д-р Стани Кръстев и д-р Мирослав Мирчев.





Резултатът е красиво място, със скъпа и уникална апаратурата, сред която единственият у нас ултразвуков липосуктор "MENTOR–CONTOUR GENESIS" за премахване на мастни натрупвания и целулит, и още ендоскопска апаратура на световноизвестни естетични фирма като "KARL STORZ".

Гордостта на клиниката са лазерни системи СО2 на фирма LUMENIS, както и последна генерация IPL система за трайно обезкосмяване и фотоподмладяване.

Удоволствие от вакуумен масаж и следствие от изваяно тяло можеш да изпиташ с ултразвуковия апарат ULTRASHAPE.

ALUMA образува трайно стимулиране на естествените ти резерви на колаген в организма, като по този начин се получава истински натурална процедура, която стяга кожата ти.

Не се плаши от имената на машините-разкрасителки. Когато си запишеш час при някой от специалистите, всичко ще ти бъде разяснено подробно, професионално и последователно.

Имаме записан час при д-р Радина Денкова – очарователна и поддържана жена, истинска емблема на работното си място. Професионализмът й е заразен, няма как да не й се довериш. Д-р Денкова извършва консултации в областта на козметичната и обща дерматология.

В дерматологичният сектор, чийто завеждащ е д-р Денкова могат перфектно да ти поставят филари (вид пълнители на бръчки) и ботокс (който „парализира” бръчката) като разликата между двете е в механизма и мястото на поставяне.

Прави се още лазерен ресърфейсинг (вид пилинг) на лицето, който подмладява с 8-10 години, отстраняване на белези, акне, розацея и почти всички други дерматологични проблеми. Този вид медицина не е глезотия, въпреки че има и такива хора, а нужда, „инжекция” за самочувствие и заличаване на години, недостатъци или умора.





V.S. Защо хората си мислят, че липосукцията е начин за отслабване и къде се крие разликата в ефекта от такава процедура и една строга диета?
Д-р Денкова: Липосукцията и другите безоперативни методи не са методи за отслабване, а за оформяне на тялото. Много спортисти, които тренират усилено и се подлагат на какви ли не диети, въпреки всичко имат минимални натрупвания и се доверяват именно на този вид медицина.

V.S. Съветът, който давате най-често?
Д-р Денкова: Най-големият противник на кожата са слънчевите и солариумните лъчи. Просто не се подлагайте на тях и се пазете, защото се получава страхотно изхабяване на кожата и се стига до фотоостаряване. Възрастовата граница при правене на фотоподмладяващи процедури се смъква именно поради тази причина.

V.S. Какво предстои в Аеsthe Clinic?
Д-р Денкова: От есента ще добавим лазер за премахване на татуировки и апарат за подобряване състоянието на кожата чрез насищане на кислород. Процедурата с този апарат се състои в следното – изкарване на кръв и обогатяването й с кислород, което е метод за лекуване на болести, както за подобряване общото състояние на кожата и детоксикира организма.

Д-р Денкова сподели първо за ViewSofia, че през Септември предстои внос и прилагане в Аеsthe Clinic на нова линия козметика за възстановяване след пластични операции. За първи път в България възстановителните технологии на бъдещето ще се приложат именно в клиниката на 7-ия етаж.





А нас сега ни очаква тур по стаите и кабинетите на Аеsthe Clinic. След контакта ни с изрядно подредените стаи, опънати снежни чаршафи, страхотна гледка от просторния балкон на всяка индивидуална стая, чисто и уютно, се замисляме дали да не се подложим на някоя процедура с престой в клиниката.





Както във всеки хотел, така и тук в Аеsthe Clinic можеш да ползваш рум сервиз, телефон, интернет и кабелна телевизия.





Постоянното видео наблюдение на стаите и пациентите не позволя липса на внимание. Операционната е с две маси, а екипът е невероятно симпатичен и приветлив.

Част от успеха на твоята привлекателна визия е профилактиката. Да полагаш малки грижи за удоволствие, да си информиран и да си наясно със себе си, за да се довериш на тази медицина. Тя е удоволствие! И сигурност!





Аеsthe Clinic работи от понеделник до петък от 8.00 до 20.00ч.

More from View Sofia

More Nails