Следва

50 days to-do-list

Технически обезпечен звук

Невиждани визуални ефекти и първокласен звук на концерта на Roni Size в София на 17 Mай обещават...

Culture преди 15 години

Невиждани визуални ефекти и първокласен звук на концерта на Roni Size в София на 17 Mай обещават организаторите от Hard Music and Sounds United (H.M.S.U.).

Залата ще бъде оборудвана допълнително с три светлинни проектора, плазмени екрани, десетки осветителни тела и други атрактивни ефекти.
На разположeние на посетителите ще са три бара, които ще предлагат охладени безалкохолни и енергийни напитки и бира.

Наред с легендарния дръм енд бейс изпълнител на сцената ще се представят и не по-малко уважаваните Bryan Gee и спътникът на Roni - Dynamite MC.

Името на Roni е добре познато на музикалната индустрия най-вече заради платиненото издание на албума „New Forms" и стотиците му участия на престижни събития по света. Той е известен и като продуцент на множество успешни парчета - както дръм енд бейс, така и в сферата на електронната денс музика като цяло.

Билетите от 20 лева за партито вече са почти изчерпани, на входа цената ще е 25 лева. Стартира и продажбата на ексклузивните билети, които ще са на цена от 30 лева и ще са достъпни само през мрежата на TicketPro.

Всеки, закупил такъв билет, ще получава привилегии влизането и достъп до обособена зона на второ ниво с директен изглед към сцената и изпълнителните. В обособената част от залата ще бъдат разположени и допълнителен бар, мека мебел и отделни сервизни помещения.

Организаторите напомнят, че ще бъде спазен препоръчителния обем посетители на зала „Христо Ботев" и тя няма да бъде претоварвана извън капацитета си.

More from View Sofia

More Culture

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 6 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.