Следва

Майкъл Джордан се ожени за бивша манекенка

Звездни и мотивиращи: 7 цитата на месеца

Крилатите фрази и мисли са тези, които кънтят в главата ти постоянно. Тези, които все ти се иска ти да си казал, да си помислил, да си написал...

Events преди 11 години

Крилатите фрази и мисли са тези, които кънтят в главата ти постоянно. Тези, които все ти се иска ти да си казал, да си помислил, да си написал. Повечето от тях крият голяма сила в себе си. Толкова голяма, че никога не можем да им се наситим. И този месец сме ти подготвили една ободряваща и много силна доза звездно вдъхновение. Виж за какво говорим...

Звездни и мотивиращи: 7 цитата на месеца >>>


Звездни и мотивиращи: 7 цитата на месеца >>>

Звездни и мотивиращи: 7 цитата на месеца >>>


Бионсе, певица

"Дори и да сте намерили правилната половинка, за да го разберете трябва определено време... време, в което да осъзнаете, че човекът, с който сте, всъщост е една по-силна и добра версия на самите вас."

Елизабет Тейлър, актриса



"Проблемът с хората, които нямат никакви пороци, е, че можеш да си доста сигурен, че те ще имат някои доста досадни добродетели."

Катрин Хепбърн, актриса



"Да следваш всички правила - значи да лишиш себе си от всички удоволствия."

Алберт Айнщайн, физик–теоретик, философ и писател



"Великите духове винаги намират яростна опозиция сред посредствените. Посредствените не могат да разберат, когато човек не се придържа към безсмислените предразсъдъци, а честно и смело използва своя интелект."

Салвадор Дали, художник



"Аз не взимам наркотици. Аз съм самия наркотик."

Оскар Уайлд, писател



"Идеалният мъж трябва да говори с нас като с богини и да се отнася с нас като с деца. Той трябва да се противопоставя на всичките ни сериозни искания и да задоволява всеки наш каприз.Трябва да ни насърчава към волности и да не позволява да се отдаваме на никакво призвание. Винаги трябва да казва много повече от това, което мисли и да мисли много повече от това, което казва."

Аристотел, древногръцки философ



"Разумният търси не това, което е приятно, а това, което го спасява от неприятностите."

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 седмица

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.