Следва

3+3 въпроса към едно градско момче: Росен Захариев - Роко

Брадли Купър и Сюки Уотърхаус - роман в разгара си

Очарователна любовна история се случва под пролетното слънце на...

People of art преди 10 години

Очарователна любовна история се случва под пролетното слънце на Ню Йорк. Прелестният Брадли Купър и заразително усмихнатата му приятелка Сюки Уотърхаус изглеждат влюбени и много близки, като причината не е само в професионалните успехи на двамата.

В последно време лицето на Сюки се появява често често по страниците на списанията и в модните кампании, не на последно място и заради популяризирането на романа й с холивудската звезда, който пък снима филм след филм.

Само дни преди световната премиера на "Последният ергенски запой 3", основният герой в сагата и гаджето му бяха засечени в Ню-Йорк: двойката се разхожда по улиците, говорейки оживено и непрекъснато усмихвайки се един на друг.

Не знаем колко дълго ще продължат любовните отношения на медийните любимци, но, гледайки тези вдъхновяващо любовни снимки си мислим, че романът няма да завърши преди да е започвал, каквито звездни примери добре познаваме, и двамата ще продължат да са толкова щастливи заедно, колкото на тези кадри, още дълго.










 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра