Следва

Музикалният фестивал ELEVATION - отново през 2014

Денис Ричардс "щастливо ангажирана" с децата на Чарли Шийн и Брук Мюлер

По латиноамерикански сценарии с лек Холивудски привкус тече животът на актрисата Денис Ричардс...

People of art преди 10 години

По латиноамерикански сценарии с лек Холивудски привкус тече животът на Денис Ричардс. Актрисата, която отдавна вече е бивша съпруга на Чарли Шийн, но въпреки това му е настояща вярна приятелка, отново му се притече на помощ.

След като следващата по ред съпруга на Чарли, от която той има две деца, влезе за пореден път в клиника за лечение на зависмости, блондинката взе четиригодишните близнаци на Шийн под крилото си. 35-годишната Брук Мюлер, която има дълга история със злоупотребата с наркотици, сама преценила, че на този етап синовете ѝ Боб и Макс ще се чувстват най-добре в дома на своите сестрички Лола и Сам и помолила Денис да се погрижи за тях.





Изглежда, че майчинският инстинкт на Брук не я е излъгал, защото папараци щракнаха близнаците и Денис да прекарват добре времето си заедно. На този етап домът на сестрите им наистина изглежда най-доброто място за тях.

Шийн, който изплаща на Ричардс месечна издръжка от 55 000 долара за двете им общи деца, предложил да увеличи сумата, заради грижите, които блондинката полага и за другите му наследници, но тя учтиво отказала. Според запознати Денис била благодарна за офертата, но не помагала на екс половинката си заради пари.  



През изминалата година, след цялата помощ, която Чарли получи от бившата си съпруга той многократно изрази благодарностите си към нея. Актьорът е наясно с това колко щастлив е да има такава жена в живота си и признава, че най-хубавото нещо, което му се е случвало някога е да се омъжи и да има деца с Денис. 
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра