Следва

Късно следобедно четиво: "Пчела в Мола" от Тома Марков

Рок-настроение и бременно вдъхновение от Пенелопе Крус

Не остава още много до времето, в което ще привестваме второто дете на горещата Пенелопе Крус...

People of art преди 10 години

Не остава още много до времето, в което ще привестваме второто дете на Пенелопе Крус, но това изобщо няма как да притесни нея и прекрасната й същност.

Г-жа Бардем беше забелязана да се разхожда из Мадрид в страхотен тонус наметнат с прекрасно рокерско яке, класически джинси и тениска с езика на the Rolling Stones, който облиза чак мозъка ни, докато гледахме захласнато по тази прекрасна жена. 

Честно казано можем да й завиждаме за всичко по цял ден... като се започне от мъжа й, та чак... до това как изглежда няколко седмици преди да роди, но няма да го направим, защото сме сигурни, че мнозина вече го правят, взимайки под внимание фактите, че тя е една от най-известните, високоплатени и обичани актриси в наши дни.

Сестра й Моника, която също заслужава адмирации за външния си вид по време на бременността си (виж прекрасната й фотосесия за Elle Испания тук),  роди  племенница на Крус само преди седмица и честно казано нямаме търпение да видим двете прекрасни и много горещи испанки в грижа за техните деца. Майки за чудо и приказ!










 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра