Следва

Facebook моменти: Десо от "Мастило" показа малкото си голямо щастие

Ива Екимова и Петрозар мислят за сватба

Двамата ги свързва  любовта, разбирателството, хармонията, желанието да живеят спокойно и щастливо...

People of art преди 10 години

Приятелят на Ива Екимова - Петрозар, призна, че вече мисли за сватба.

"Разбира се, след като толкова време сме заедно, нормално е да вървят натам нещата. Действително си пасваме, не ме спира от моите занимания, които са предимно спортни. Разрешава ми, не ми се сърди за тези неща - ходя с приятели на ски, на сърф... Разбираме се и не се ограничаваме кой какво иска да прави", разказа той в "Жените говорят" по TV7.

Двамата твърдят, че всичко между тях се получило съвсем естествено. Вече не си спомнят кой от тях е бил по-смелият и е направил първата крачка. С времето открили, че се разбират прекрасно, подхождат си и се харесват. 



"Свързва ни любовта, разбирателството, хармонията, желанието да живеем спокойно и щастливо. Очевидно е, че си пасваме. Като всички двойки имаме и трудни моменти и неща, които в началото сме напасвали като характери, но това е общовалидно за всички и смятам, че нямам семейна двойка или двойка, която живее на семейни начала, която да не е преминавала през тежки моменти", обясни Ива пред Жени и Мая.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра